Cihaz sesli görüşme sırasında yeniden başlıyordu ve ve geç şarj olma sorunları vardı Değişen parçalardan anlayan varmı ben pek anlamadım... Gönderiyi Göster
Cihaz sesli görüşme sırasında yeniden başlıyordu ve ve geç şarj olma sorunları vardı Değişen parçalardan anlayan varmı ben pek anlamadım... Gönderiyi Göster
Samsung m22 ye güncelleme gelsin mikrafon iyi çalışmıyo eskiden ne güzeldi ya sistem güncellemesi iyi değil memnun değilim Gönderiyi Göster
M51 şarj aleti arasıra şarj ediyor Gönderiyi Göster
Merhaba öncelikle 3 4 gündür youtube tiktok gibi uygulamalar üzerinden video izlemek istediğimde açılmıyor aralıklarla oluyor bu internet ile alakalı... Gönderiyi Göster
Evet arkadaşlar hakem heyetinden red yedim sanirsam yapacak bir şey yok ve hala böyle Gönderiyi Göster
Bu instgram sizede bildirim bazen 10 15 dk sonra geliyor mu veya İngilizce şekilde yazılar düşüyor mu? Gönderiyi Göster
Samsung marka şarj cihazını telefona takıyorum, şarj oluyor görünüyor ama dolmuyor. 6 saattir şarj da ve şarj oluyor görünüyor %3 dolmuş sadece. Başka... Gönderiyi Göster
Cihazımın ekranını her kapattığımda ekranın üstünde ve orta üst kısmında kalın dikdörtgen şeklinde hafif beyaz sineklenme oluyor. Eski televizyonlarda... Gönderiyi Göster
İki üçgundür yaşıyorum.Ekrani kapattığım zamam ekranın çızgili yer hafif sarı oluyor sonra geri gidiyor..Cihazim darbede almadi.Sizce neden olabilir? Gönderiyi Göster
Selamun aleyküm iyi akşamlar kaç gündür böyle diyor sizce başvurum onaylandımı yoksa reddedildimi Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
294 | |
284 | |
213 | |
172 | |
144 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
24 | |
20 | |
14 | |