1 ay içinde Active Level 1'den Expert Level 5'e çıktım.Sanırım iyi çalışıyorum.(samsung bana maaş bağlasın😄!) Gönderiyi Göster
1 ay içinde Active Level 1'den Expert Level 5'e çıktım.Sanırım iyi çalışıyorum.(samsung bana maaş bağlasın😄!) Gönderiyi Göster
Neden Samsung accountta mail ile sifre değiştirmek istediğim de arapaça geliyor sebebi ne ve nasıl düzeltebilirim Gönderiyi Göster
M12 telefonuma hala android 12 gelmedi sebebi ne olabilir Gönderiyi Göster
Ben kameramın güzel çekmediğini düşünüyorum eskiden daha net fotolar çekerdim ama sanki şimdikilerde kalite yok gibi çözümünü ya da başka bir... Gönderiyi Göster
Güvenli Klasöre bir uygulama koyduğumda sanki içeri sıfırlanmış gibi giriyor, whatsapp vs. Birisi kısaca bunun amacını ve kullanım şeklini özet... Gönderiyi Göster
Yeni güncellemeden beri telefonum ısınmaya başladı,uygulamalar daha geç açılmaya başladı,ayrıca kullandığım kablosuz kulaklığı bağladığımda ses sadece... Gönderiyi Göster
M12 kullanıcıları,sizde nasıl? Sadece 480p film izledim,3 sezonluk. Gönderiyi Göster
merhaba m51 model telefonumda aramalarda karşı tarafın sesi kesiliyor veya hiç gelmiyor. destek ekibi ile görüşmelerimizde telefonumu sıfırlamamı... Gönderiyi Göster
Sadece 480p film izledim,arada Members'a girdim. (Formatın ne olduğunu bilmeyen bilgisiz kişiler boş yorum yapmasın!"yok cihazın ekranı HD... Gönderiyi Göster
M31 telefonum ekran kapalı veya açık iken güç(power) tuşuna bastıktan sonra ekran geç açılıyor/kapanıyor. Nedeni nedir? Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
296 | |
63 | |
51 | |
51 | |
35 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
13 | |
10 | |
7 | |