Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Ekranda parmak izi nasi yapabilirim One ui 6.1 View Post
Bağlantı sorunları düzeltilmiş yeni güncelledik Sorun yok gibi View Post
Checkfirm uygulamasından test yerindeki scripti başlat tuşuna basarsak ne olur cihaz samsung m34 5g View Post
Cihazım ne zaman güncelleme alır lütfen cevap verin View Post
Samsung artık 5000mA standartınından,15-25-45 watt standartından çıkmalı.Talep edilmiyor mu onu da bilmediğimden paylaşayım da talep... View Post
Burada çok belli olmamış ama verdiğin para kadar kalite alıyorsun.Sensör farkı,yazılım farkı,lens farkı az gibi dense de çok **bleep** var. View Post
Neden mi,çünkü A16 düz bir cihaz ve düz tam kısıtlı bir cihaz ama diğer ikisi en azından giriş-orta segment ve orta segmentteki özelliklerin bir... View Post
Arkadaşlar şarjin cihazı 0 derece ve altında kullanıyorum sürekli iş gereği bazen -10civari arasına kadar düşüyor daha hızlı gidiyor soğukta sarj... View Post
M15 telefonda ekran kapalıyken bildirim sesi geliyor fakat ekranda görünmüyor..sanırım ekran kapalıyken göster tarzında bir seçenek de yok..Birçok şey... View Post
User | Likes Count |
---|---|
33 | |
23 | |
16 | |
15 | |
14 |
User | Count |
---|---|
2 | |
2 | |
1 | |