selamlar telefonun şarj soket yerini temizledim az önce yaparken telefonu kapattım telefonu kapatmadan önce şarjım %15di telefonu açtığımda %24 oldu??... View Post
selamlar telefonun şarj soket yerini temizledim az önce yaparken telefonu kapattım telefonu kapatmadan önce şarjım %15di telefonu açtığımda %24 oldu??... View Post
Arkadaşlar başka şarj aleti ile Samsung telefon tablet vs hızlı şarj olmuyor illa Samsung marka şarj aleti mi lazım View Post
Galaxy M14 cihazda özelikler konsept gereği kısıtlanıyormuş. Saçmalığa bak sen. Satarken hiç demiyorsunuz kısıtlı özellik var diye. View Post
Bu programı durdurdum. Google Wi-Fi Provisioner Telefon wifideyken ısı durumu çok azaldı ve wifi şimdi daha hızlı calisiyor View Post
M52 5G cihazın onarım sonrası sifirlandiktan sonra pil kullanımı kaç saat kaldığını göstermiyor ? Böyle diyor acaba neden kaynaklı. View Post
samsung galaxy m20 cihazım 4 yıl boyunca aynı yazılım sorununu kullandım yani 8.1.0 ve yazılım güncellemesi yapmak istediğimde şu an yazılım... View Post
M30s kullananlar güvenlik güncellemesi gelmiştir cihazınızı kontrol edebilirsiniz. View Post
Arkadaşlar bildirim sorunu yaşıyorum başka yaşayan var mı son sürümde cihaz önceden bu yoktu kilidi açmadan bildirim gelmiyor bazı uygulamalarda... View Post
Selamlar öncelikle Samsung M33 5G kullanıcısıyım.3 gün önce Buds 2 aldım.Özelliklerinde tüm Samsung telefoblar için geçerli olan bixby sesli uyandırma... View Post
User | Likes Count |
---|---|
88 | |
42 | |
36 | |
23 | |
18 |