Tt kullanıyorum ve en fazla 20mps internet hızı veriyor ama aynı hattı yeni üretim bir cihaza taktıgımda 130mps hız gösteriyor!Acaba yuvada sorun... View Post
Tt kullanıyorum ve en fazla 20mps internet hızı veriyor ama aynı hattı yeni üretim bir cihaza taktıgımda 130mps hız gösteriyor!Acaba yuvada sorun... View Post
Sonunda M34 için hindistanda yayınlanmış. Türkiyeye ne zaman gelir bu hafta gelme ihtimali var mı? View Post
tts models preview hatası almaya başladım arkadaşlar nedir bilen var mı acaba ? View Post
garanti kapsamında ise ekran değişimi için telefonumu göndericem. Teknik serviste bi problem olur mu içi açılmış oluyor sonuçta gönderipte daha... View Post
Kamerayla en fazla bu kadar belli oluyor dediğim gibi çok silik değişim olur mu acaba boşu boşuna göndermiyim. View Post
Ekran yanığı için teknik servise göndermem gerekiyormuş bulunduğum şehirde yok sizce göndermelimiyim bi sonuç çıkarmı garantisinin bitmesine 1 ay... View Post
beyaz ekranda yukarıda saatin olduğu pilin olduğu yerlerde hafif silik izler var geçer mi yanık mı? View Post
wifi,120hz sizce nasıl? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 90 | |
| 48 | |
| 43 | |
| 41 | |
| 25 |