Merhabalar benim telefonda fotoğraf çekimine girdiğimde çok kasıyor ve çekimde çok zorlanıyorum sebebi ne olabilir yada alternatif bir uygulama... View Post
Merhabalar benim telefonda fotoğraf çekimine girdiğimde çok kasıyor ve çekimde çok zorlanıyorum sebebi ne olabilir yada alternatif bir uygulama... View Post
Kardeşimin kullandığı M21 telefonun şifresini değiştirmiş daha sonrasında hep parmak izi kullanmış, şu an şifreyi hatırlamıyor ve parmak izi de kabul... View Post
Samsung, yeni uygun fiyatlı telefonu Galaxy M05 modelini duyurdu. Peki 5.000 mAh pil, 50MP kamera ve daha fazlasıyla gelen akıllı telefon neler... View Post
Samsung Galaxy M55s, ilginç arka kapak tasarımıyla ortaya çıktı Samsung'un yeni orta seviye modeli Samsung Galaxy M55s, çizgili tasarıma... View Post
AkıllıPrix. bu yılın Mart ayında piyasaya sürülen Galaxy M55'in bir çeşidi olan Galaxy M55's nin render'larını yayınladı ve tüm... View Post
Arkadaşlar Makro Çekim Nasıl Yapılır Cihaz A55 Cisimden 3.5 cm uzaklaştırın diyor hazır komutunu vermiyor sizde durumlar nedir ? View Post
Dolandırıcıların telefonlarını engelleme rağmen beni hala arayabilmeleri samsungu güvenlik açısından gözümden düşürdü. View Post
Cihazım M33 emoji aratmak istiyorum fakat olmuyor bilen varmı View Post
Herkese merhabalar, Konu eskide tartışılımış ama tam anlamıyla hiç bir çözüme kavuşmamış. Arkadaşlar bu telefon 25 watt hızlı şarjı destekliyor... View Post
Telefonum da 4 uygulama var 6 tane tek resim var ama hep depolama dolu diyor neden ki uygulamalar da ağır uygulamalar değil? View Post
User | Likes Count |
---|---|
87 | |
83 | |
36 | |
32 | |
32 |