Guc düğmesini kullanamıyorum güç düğmesini nasıl kullanabilirim birden bire bozuldu View Post
Guc düğmesini kullanamıyorum güç düğmesini nasıl kullanabilirim birden bire bozuldu View Post
selam facebook kullanmadığım için ama silemediğim için facebook devre dışı ama bu hafta 2 defa kendi kendine devre dışı olmaktan çıkardı?? bu niye... View Post
Arkadaşlar android 14 guncelleme sonrasi whatsapp goruntulu veya sesli gorusmelerde ses kesilmeleri oluyor. Diger uygulamalarda ses normal .whatsabi... View Post
Trol geçtiğim için özür dilerim View Post
Merhaba. Samsung Türkiye ilk resmi android 14 güncellemesini m14 5g için yayınladı. Güncelleme şuan da indirilebilir durumda.Samsung, bu... View Post
Bu sorunu sadece telefonun kendi aramasında yaşıyorum.Aynı sorun diğer cihazım A52 dede var.Aramadayken erkan aniden kararıyor ve bazen açılmıyor View Post
Samsung M14 kullanıcısı olarak bugün gelen uyarı bildirimi ile telefonumu Android 14 ve Samsung Arayüzü 6 ya güncelledim. Fakat hem yazısal hemde... View Post
M23 5g cihazıma custom rom kurmak istiyorum baktım ama pek mümkün gözükmüyor gibi bilinmeyen bir yol var mı. View Post
Arkadaşlar uzaktan bağlantıyı kullanan var mı herhangi bir güvenlik sorunu olabilir mi hiç kullandınız mı View Post
Türkiye ye ne zaman gelir View Post
User | Likes Count |
---|---|
306 | |
43 | |
32 | |
31 | |
26 |
User | Count |
---|---|
9 | |
7 | |