Cihazı dinlendirerek kullanırsanız ve ön bellekleri 2 günde bir temizlerseniz çok faydasını görürsünüz.Kullanmadıgınız tema,duvar kağıdı,oyun,uygulama... View Post
Cihazı dinlendirerek kullanırsanız ve ön bellekleri 2 günde bir temizlerseniz çok faydasını görürsünüz.Kullanmadıgınız tema,duvar kağıdı,oyun,uygulama... View Post
Arkadaslar cihazımdan TİKTOK uygulamasını sildim ve sonuç android 11'deki şarj süresine ulaştım.Özetle yüklemiş oldugunuz uygulamaların sayısı... View Post
Bunun ne işe yaradığını tam olarak çözemedim birisi beni aydınlatsın? Sesi Kalitesi veya yüksekliğinde bi farkı oluyormudur? View Post
Nesine çöm uygulamasından bildirim alamıyorum ilgilenebilirseniz sevinirim View Post
... View Post
parmak izi kullandığımız zaman pin kodu girerken pin kodunu girer girmez ekran kilidi açılıyordu ama o ayarı bulamadım yardım edermisiniz m51... View Post
Selamlar.Forumda yeniyim.Galaxy m32 one ui 5.1 ne zaman alır? Teşekkürler View Post
önceden bardı **bleep** bşr sorun yoktu geçenlerde birden ortadan kayboldu uygulama şaka gibi gerçekten. çözüm yolu var mıdır ? yardımcı olur musunuz? View Post
Telefonum galaxy m31 ve bazen şarjı 26 da falan kendi kendine düşüyor bakarken sıkıntı yok ama Bi kere gece %28 de koydum sabah 23 olmuş bunu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
88 | |
54 | |
22 | |
20 | |
19 |
User | Count |
---|---|
8 | |
8 | |
7 | |