Original topic:

Yetkili teknik servis mi?Normal teknik servis mi?

(Topic created on: 10-09-2024 01:49 PM)
280 Views
Mustafa103
Active Level 1
Options
Galaxy M

M51 Telefonumu  yere düşürdüm.Ekranı gelmiyor, sadece titreşim sesi duyabiliyorum .Garanti süresi bitti.Şehrimde yetkili servis yok.Yetkili servis için kargoya vermeli miyim yoksa normal bir teknik servise versemde yapabilirler mi?(Daha önce düşürdüğümde  şarj almadığı için normal teknik servise vermiştim soket değişti  ama ekrani da bozuldu değiştirdiler su girmiş demislerdi yağmurda kullanmıştım ama ekran sağlamdi)

6 Comments
Caglar_
Active Level 10
Galaxy M
Benim en son kullandığım A31 de böyle olmuştu ekran değişim yaparlar yüksek ihtimalle. Titreşim sesi v.s geliyorsa anakart sağlamdır
0 Likes
Mustafa103
Active Level 1
Galaxy M

Sizce yetkili servise mi göndereyim.Yakinimdaki teknik servise mi vereyim?

0 Likes
Caglar_
Active Level 10
Galaxy M
Garantisi varsa yetkili servise gönderin yakınlardaki teknik servisler daha hızlı sonuç verseler de titizlik noktasında pek neşeli sonuçlar vermeyebiliyorlar. Çok güvendiğiniz bir servis varsa oraya da gösterin bence bi
0 Likes
Mustafa103
Active Level 1
Galaxy M

Garantisi yok malesef bir de sesi açıktı büyük ihtimal ama aradığımda seste gelmiyor hopörleride bozuk sanirsam

0 Likes
Caglar_
Active Level 10
Galaxy M
Telefonda çoklu sorunlar var muhtemelen güvenilir bir servise gösterin cihazı fiyat verirler fakat ekran değişim epeyi masraflı
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 2
Galaxy M
Kesinlikle yetkili servis
0 Likes