cercis
Active Level 1
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Arkadaşına E-posta Gönder
- Uygunsuz İçerik Bildir
1 Çözüm
Kabul Edilen Çözümler
Çözüm

Anonymous
Uygulanamaz
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
05-15-2022 10:17 PM hakkında
Galaxy M
Selamünaleyküm.
Verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanız öneriyorum cihazınızı sıfırlama işlemi için uygulamalar ekranına geliyoruz ayarlar uygulamasına tıklayıp giriyoruz genel yönetim yazı seçeneğine tıklıyoruz çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklıyoruz çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklıyoruz oradaki sayfadaki gerekli yönergeleri takip ederek cihazı sıfırlayabilirsiniz.
Verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanız öneriyorum cihazınızı sıfırlama işlemi için uygulamalar ekranına geliyoruz ayarlar uygulamasına tıklayıp giriyoruz genel yönetim yazı seçeneğine tıklıyoruz çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklıyoruz çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklıyoruz oradaki sayfadaki gerekli yönergeleri takip ederek cihazı sıfırlayabilirsiniz.
6 Yorum
ᴀʟɪ_ʜᴀʏᴅᴀʀ_ᴇʀᴅᴏ ɢᴀɴ
Active Level 7
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
05-15-2022 10:08 PM hakkında
Galaxy M
Hard reset atarsan düzelir belki
cercis
Active Level 1
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
05-15-2022 11:54 PM - düzenlenme zamanı: 05-15-2022 11:57 PM
Galaxy M
Yaptım, şarj olmayan bir bağlantı olduğunda hata aynı
Çözüm

Anonymous
Uygulanamaz
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
05-15-2022 10:17 PM hakkında
Galaxy M
Selamünaleyküm.
cercis
Active Level 1
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
05-15-2022 11:59 PM hakkında
Galaxy M
Aleyküm selam telefon sıfır olduğu halde aynı hatayı veriyor içinde yazılım hatası var "bağlı cihaz" seçeneği olmaması lazım.
zcc
Active Level 7
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
05-15-2022 11:48 PM hakkında
Galaxy M
Bendede oluyordu o gelistirici seçeneklerini aktif hale getirmen gerekiyor sonra orada usb hata ayiklama kısmını aktif etmen gerekiyor umarim işe yarar
cercis
Active Level 1
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
05-16-2022 12:07 AM hakkında
Galaxy M