cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wifi ünlem işareti

(Topic created on: 02-14-2022 07:20 PM)
5296 Views
TiLKi
Active Level 4
Options
Galaxy M

Öncelikle herkese iyi günler. Liseliyim ve yurtta kalıyorum. Yurdunda İnterneti var ama sadece vpn açınca İnternet erişimi sağlanıyor. Ama sorun şu ki süreli ünlem işareti çıkıyor ve ıp adresini değiştirmem gerekiyor cihazıma android 11 gelmediği içinde ünlemde çekmiyor. Sizce napabilirim 

16 Comments
TiLKi
Active Level 4
Galaxy M
🙀Android 11 yok ki cihazda telefonu ilk aldığımda hiç bir şey bilmiyorum daha adam akıllı android sürümü 8.1miş o yüzden 2 tane daha güncelleme alıp 10da kaldı o yüzden yapacak bişey yok güncelleme yönünden
Galaxy M
Ünlemin Android 11 ile ilgisi yok genelde ağ zayıfsa, kararsızsa yada Vpn servis sunucusunda bağlantı sorunu varsa ortaya çıkar ip adresini değiştirince gitmesinin sebebi de bu Sorun yurdun modeminden kaynaklı Vpn sağlayıcısını değiştirip daha güçlü başka bir Vpn ağı kurmayı deneyebilirsiniz bundan başka yapacak bir şey yok
TiLKi
Active Level 4
Galaxy M
İnternet zaten sıkıntılı ama telefonu samsung olup android 11 kullanan 2 arkadaşım daha var onlarda ünlem olduğu halde çekmeye devam ediyo sıkıntı olursa 3 4 günde bir anca ıp değiştiriyorlar ben ise bazı günlerde 10 kere felan değiştirfiğim oluyo
Galaxy M
Benim de Android 10 ama bende hiç ünlem çıkmıyor 11de wifide iyileştirme yapılmış olbilir ben doğrudan ilgisi yok demek istedim ama sizin cihaz android 10 da kaldığı için dediğim şekilde
sıkıntı net ve modem kaynaklı yapılacak tek şey daha iyi bir Vpn kurmak olabilir
Galaxy M

DM bak

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanızı tavsiye ederim
444 77 11
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
Android 11le alakası yok bazen ünlem işareti olupta girebiliyor, farklı vpn uygulamaları deneyin