Resolved! Solved

Original topic:

Ui Core Good Lock

(Topic created on: 08-13-2021 12:02 AM)
1461 Views
HüseyinkM21
Active Level 5
Options
Galaxy M

Ui Core olan cihazlara Good Lock rootsuz nasıl yüklenir? ve bu uygulama ui core cihazlara da gelecek mi yoksa üvey evlat gibi başkalarının kullanmalarını mı izliycek ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim ,

Şuanlık sadece one uı cihazlar için resmidir belki ilerleyen zamanlarda gelebilir

View solution in context

23 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim ,

Şuanlık sadece one uı cihazlar için resmidir belki ilerleyen zamanlarda gelebilir
HüseyinkM21
Active Level 5
Galaxy M
Türkiye'ye geldiyse bence ui core cihazlara da gelir gibime geliyor bakalım umarım gelir..
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Umarım gelir en yakın zamanda destek one uı core cihazlarada
Ama gelmeyebilirde haberiniz olsun
HüseyinkM21
Active Level 5
Galaxy M
Bekleyeceğiz :)
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy M
Biiiizzzz. Üveyyy evlatızzzz.
😔😔😔😔😖😖😖😖😖
Belki ileride getirirler ama pek sanmıyorum 😔😔
HüseyinkM21
Active Level 5
Galaxy M
🥺 ben de sanmıyorum ama umarım gelir 😔🥺
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy M
İnşallah ya az uğraşmadım hem Google camera hem de One UI Core kısıtlamalarını aşmak için.😔🥺

Google Camera Go kuruldu o da çöp zaten.

Şunu farkettim Android 11 den sonra gündüz çekimlerinde telefonum çok iyi çekiyor ama ışık azken ve ya gece çekimlerinde hala kötü.
O yüzden Gcam i çok takmadım 😅.

One UI Core umarım Android 12 ile birlikte kaldırılır 😤😤😥😥😥😔😔😔😔😖😖😖😖😖😖🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😫😫😫😫😫😫😫😫
HüseyinkM21
Active Level 5
Galaxy M
İkimiz de her şeyi denemişiz başaramamışız ya 😔😔 kamera benim de öyle gece çekimi ve ışık azken kötü çekiyor m serisi böyle galiba... Android 12 de her şey belli olucak umarım çook güzel olur böyle goodlock la filan uğraşmayız 🥺😔😔
rasit
Active Level 8
Galaxy M
One ui core den kurtulmanın tek yolu cynogen mod yuklemek özel geliştiriciler tarafından hazırlanan ama bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum garanti gider