cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon

(Topic created on: 04-06-2020 10:39 PM)
489 Views
KaraKedi74
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhabalar android 10 olan samsung galaxy m20 telefonuma format attim attıktan sonra sebepsizce hızlı sarj olayı çalışmamaya başladı sarj aletinin adaptorunu power bank doldurmak icin takmıştım fakat powrr bankde dolmadı fakat baska bir sarj aletiyle denedigim zaman hizli sarj calisiyordu sarj aletimi bozuldu acaba ya 😔 yardimci olurmusunuz

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DeadForest
Active Level 8
Galaxy M
yüksek ihtimal adaptöründe sıkıntı var yeni hızlı şarj adaptör almanı öneririm ama samsung tan al orijinal olsun

View solution in context

0 Likes
Solution
atasnsy
Active Level 4
Galaxy M
cihaz bakımı pil ve sağ üst üc noktaya tıklayıp ayarlarda hızli şarj özelliği kapalı olabilir

View solution in context

0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy M

günaydın KaraKedi74. sarj kablosunda sorun olduğunu anlıyorum. Eğer sorun yaşadığın ürün telefonun kutusundan çıkan sarj ürünü ise, servislerden destek alman gerekiyor. servis bilgisi için 444 77 11 arayarak bilgi alabilirsin. 

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Solution
DeadForest
Active Level 8
Galaxy M
yüksek ihtimal adaptöründe sıkıntı var yeni hızlı şarj adaptör almanı öneririm ama samsung tan al orijinal olsun
0 Likes
KaraKedi74
Active Level 1
Galaxy M
telefonu alali 2 ay oldu ya
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy M
Yani bilmiyorum belki yanlışlıkla sen yapmışsındır ya da adaptör sürekli takılı ise elektrik zarar vermiş olabilir de sanmıyorum
0 Likes
KaraKedi74
Active Level 1
Galaxy M
x firmasinin sarj aletini kullanıyorken sıkıntı yok ama
0 Likes
Solution
atasnsy
Active Level 4
Galaxy M
cihaz bakımı pil ve sağ üst üc noktaya tıklayıp ayarlarda hızli şarj özelliği kapalı olabilir
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy M
başka şarja taktığında hızlı şarj oluyor diyor
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy M
tamam o yüzden cihazında sıkıntı yok bu güzel haber şarj cihazının yenisini al
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy M

günaydın KaraKedi74. sarj kablosunda sorun olduğunu anlıyorum. Eğer sorun yaşadığın ürün telefonun kutusundan çıkan sarj ürünü ise, servislerden destek alman gerekiyor. servis bilgisi için 444 77 11 arayarak bilgi alabilirsin. 

0 Likes