cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Soğuk

(Topic created on: 11-30-2024 11:37 PM)
178 Views
nergiss41
Active Level 6
Options
Galaxy M

Arkadaşlar telefonum araçta kalmıştı gece sabaha kadar -15 derecedeydi pil sıcaklığı 8 saat falan kalmış cihaza bir zararı olmuşmudur düşük sıcaklık ile ilgili bildirim gelmiş birde ama cihaz açıktı yüzde 6 lik şarj eksilmiş 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba nergiss41,

Konu ile ilgili WhatsApp destek hattımızdan ulaşmanızı rica ederiz. 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz için 7/24 destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
YunusG
Active Level 9
Galaxy M
Aşırı sıcak veya aşırı soğuk cihaz bataryasına zarar verir. 8 saat boyunca -15 derece zarar vermiştir diye düşünüyorum.
yusuf_A54
Active Level 7
Galaxy M
Bataryaya büyük ihtimal zarar vermiş olabilir eğer şarjınız hızlı bitiyorsa zarar vermiş olabilir
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy M
Bugün sabah saat 10 sularında hava -10 dereceye yakındı. Telefon aşırı soğumasın diye arkaya 2 3 tane uygulama açtım. Yarım saat falan yürümem gereken bi mesafe vardı, yolda giderken telefon elimdeydi ama bakmıyordum. Gideceğim yere varmaya yakınken saati merak ettim meğersem telefon soğuktan kapanmış. Hemen gidip sıcak kaloriferin yanında 2 dk tuttum telefonu da öyle açıldı. Telefon ne yapsın soğuktan hem el hem ayak parmak uçlarımı hissetmiyordum.
0 Likes
Ahmt111
Active Level 7
Galaxy M
Buradan pil sağlığına baktınız mı
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba nergiss41,

Konu ile ilgili WhatsApp destek hattımızdan ulaşmanızı rica ederiz. 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz için 7/24 destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes