cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sensörler

(Topic created on: 08-23-2023 07:53 PM)
187 Views
özk4n_m22
Active Level 4
Options
Galaxy M

M 13 cihazda,Konuşma yaparken telefonu kulagimiza götürdüğümüz de ekran kapaniyor. Görusme bittiginde tekrar ekran açilmiyor. Guc tusuyla acmak zorunda kaliyoruz. Onceden degildi. Ayari varmiydi bunun şimdiden tesekkurler.

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba özk4n_m22,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
HPYZ
Active Level 5
Galaxy M
ayar yok,m21 de öyle,bazen düzeliyor bezen sensör algılamıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Knk O Sorun Yıllardır Her Markada Her Cihazda Var Ben Hergün Yaşıyorum İlk Dakika Hoparlöre Almıyorum Sonra Almak İçin Bi Bakıyorum Ekran Kapalı 2 Kere Ard Arda Basincada Açılmıyor Güç Düğmesi İle Açmak Zorunda Kalıyorum Android 9 Da Bile Öyledir Çözümü Bulursan Bana Özelden Atarmısın? Bu Konuda Yanliz Değilmişim Tek Ben Yaşıyorum Gibi Oluyor Niye İse D😂
Omer54
Active Level 7
Galaxy M
Hiç dikkat etmedim ama yıllarca telefon kullandım her telefonumda oldu iphonede bile oldu sorum bile değil normal
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M12'de aynı maalesef.Önceki cihazlarda yakınlık sensörü vardı,şimdi kamera sensörü kullanılıyor.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba özk4n_m22,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes