cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sanırım yavaş yavaş gidiyorlar🙋🙆‍♂️

(Topic created on: 01-18-2024 06:17 PM)
688 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
İsimleri değiştirmişler

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
_SSalim
Active Level 8
Galaxy M
Moderasyon ekibi etkilesimde değil ki sadece makale yazip hediye almak görüntülenme almak dertleri

View solution in context

13 Comments
Solution
_SSalim
Active Level 8
Galaxy M
Moderasyon ekibi etkilesimde değil ki sadece makale yazip hediye almak görüntülenme almak dertleri
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Aynen öyle.Tamamen çıkıp,bizi bizbize bırakıp karışmayacaklar ama samsung bu platformdan da para kazanıyordur.Tweeter/X yorum vb.yaptıgında paraya çevirmişti.
_SSalim
Active Level 8
Galaxy M
Evet evet biliyorum bende farklı bir firmada makale yazıyorum o yüzden biliyorum o yüzden arka planda donenleri biliyorum moderasyon düzgün etkileşim sağlamıyor sadece kendi dertlerinde nasıl hediye kazanırım derdindeler
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
ve sanırım çözüm üretenler,içerik üretenler,yorum yazanlar da samsung için ücretsiz köleler haline geldi ve saösung bunu istiyordu zaten ama kendimi alıkoyamıyorum bu namussuz programı kullanmaktan😁!
_SSalim
Active Level 8
Galaxy M
Ha haaa sayfa üzerinde ne kadar etkileşim o kadar iyi oluyor burdan da ayrı paralar aldıkları için genel merkez tarafından :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
İşin kötü tarafı,samsung'un iş yerinde çalışıyor olsam ve deseler ki"ğcret almayacaksın!"ortalığı yakar yıkardım ama burada süt dökmüş kediye döndük ve itirazsız yapıyoruz çünkü emşr veren yok ve bu iyi geliyor😊
_SSalim
Active Level 8
Galaxy M
Samsung genel merkezle benim çalıştığım sirketin genel merkezi aynı binada rahat calisiyorlar işleyiş ilerde güzel emin olabilirsin
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Beni almadıktan sonra,iş rahat olsa ne olur😄!
_SSalim
Active Level 8
Galaxy M
Ha ha kariyer.com da ilanlar var ayrıca kendi sitesinde de ilanlar var dene şansını:)