cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung un M serisi için Killer Dijital Eskitmesi güncelleme adı altında çıktı.

(Topic created on: 02-19-2023 02:05 AM)
samsung_pismanliktir
Active Level 3
Options
Galaxy M

Samsung M51 in güncelleme bildirimi geldi ve güncelledim kendini resetledikten sonra çift hattında şebekesi gitti uçuş modu aktif olarak takılı kaldı. Killer Dijital eskitme yapmışlar resmen. Telefon çöp oldu 4 gündür kullanamıyorum. Samsung Türkiye de çok ilgisiz tek çözümü yetkili servise gitmem gerektiği söyleniyor... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Youtube dan stock rom nasıl atılır diye arat. İlgili videoların yardımıyla eski sürüme dönebilirsin.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Dnztech
Active Level 5
Galaxy M
Alt sürümlere dönmeyi biliyorsan önceki sürüme geri dön istersen
0 Likes
Galaxy M
Bilmiyorum maalesef. Öyle bi imkanım olsa hemen dönücem. Bilen varsa yazabilir mı?
0 Likes
Galaxy M
Samsung Members moderatörleri bi ses verin ya. Güncelleme Sonrası ortada yoksunuz... Hayırdır sizler de bizim gibi en son gelen güncellemenin daha doğrusu killer dijital eskitmenin yansilamalarini forumlardan mı okuyorsunuz? Şikayet var a bakın herkes oraya yüklenmiş. Benim de şimdilik 3 tane şikayetim var. Buradan cevap vermediniz oradan da vermeyin bakalım... 
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Güncelleme ile gittiğini sanmıyorum donanımsaldır. Samfrew.comdan cihaz koduyla eski bir Türkiye romunu indirin ve pcye bağlayıp odin ile yükleyin.
0 Likes
Galaxy M
Dostum telefonum elimde güncellemenin geldiğini gördüm güncelle dedim telefon hala elimde guncellemeyi yaptı kendini resetledi ve telefon hala elimde çift hat çalışıyor. Resetledikten sonra açıldı telefon hala elimde çift hattın şebekesi gitti. Darbe yok, sıvı teması yok herhangi bi ısı yok. Peki bu güncelleme ile ilgili degilse nasil donanimsal olabilir ki! Sonuc da guncellemenin baslayip bitmesine kadar telefon elimde herhangi bi mudahale yok sarj kablosu bile takilmamisken. Araştırırken Samfrew.com da yeni sürümleri gördüm eski sürümleri göremedim maalesef gitseydim rom yüklerdim ama yine de tekrar dikkatli bi daha bakıcam.
0 Likes
A23TKM
Beginner Level 2
Galaxy M
Telefon hala elindeyse bırak bir yere düzelir
0 Likes
Galaxy M
Hocam makara yapacağına bu konudan benim gibi bi çok kişi muzdarip destek ol da insanlar da faydalansın. Samsung Türkiye yetkili servise yönlendiriyor herkesi. Basit bi çözümü varsa niye gitsinler diye kafa yoracagina burada makara yapıyorsun...
A23TKM
Beginner Level 2
Galaxy M
Kardesim metin yukarıya bak kitap yazmışsın yarısı "telefon elimde" yazıyor :) kısa ve net yaz ki sana yardımcı olsunlar insan okurken karıştırır o yazdıklarını
0 Likes
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy M
Cihazını yedekleyip fabrika ayarlarına döndürdükten sonra sorunları gözlemleyebilirsin devam ediyorsa members destek bölümü üzerinden geri bildirinde bulunabilirsin yada bulunduğunuz konumda yada yakında resmi samsung servisi varsa cihazı götürüp kontrol ettirebilirsiniz.