cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung sarj cabuk bitiyo ixomiye gecicem redmi10 2022 sarj konusunda super

(Topic created on: 04-18-2023 09:02 PM)
238 Views
polatcan19901
Active Level 3
Options
Galaxy M

M23

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba polatcan19901,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Xiaomi telefonda iyi pil ömrü bulursun ama asla Samsung cihaz hızı ve kalitesini bulamazsın.
polatcan19901
Active Level 3
Galaxy M
Yok ya neresi guzel samsung iste bi ozelligi var 5g var baska bisey yok kamerasi kotu yakinlasinca bozuyo kamerasi ben m21 cardi m22 vardi onlarda boyleydi benim icin samsung bitti artik
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
M serisi telefonda tabiki böyle olur. Redmi Note 10 alınca sanki çok iyisi mi olacak sanıyorsun? Kameran da daha kötü olacak yakınlaştırma da kötü olacak daha neler neler kötü olacak bunlar kötü olacağına pil biraz daha az dayansın daha iyi.
Frk12
Expert Level 2
Galaxy M

M serisi kullanıp Samsung kameraya atıyorsun m serisi batarya hariç aman aman özelliği yok al bakalım s serisi nasıl şov yapıyor

system32ExE
Active Level 8
Galaxy M
S23 kullanıyorum ben kuzenim de Şayomi T12 kullanıyor bizzat hız testi yaptım kamera testi yaptım S23 Feark atıyor.
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba polatcan19901,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD