Original topic:

Samsung music

(Topic created on: 04-22-2024 10:26 PM)
1023 Views
ibrahimbstc
Active Level 10
Options
Galaxy M

müzik indirmek nasıl oluyor bi yapamadım ayrıca spotify üyeliğimi gerekiyor 

Galaxy M
Snaptube candır 👍😁
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Aynen öyle adam gibi adamdır 😂
0 Likes
Galaxy M
.1713814767147.jpg
Zyrox
Active Level 6
Galaxy M
Bendede var da telefonun performansını azaltır mı mesela ben dosyalarımdan snaptube u indirip işimi hallettim mi geri siliyorum hani sıkıntı çıkarır mı
0 Likes
Galaxy M
Yoo herhangi bir sıkıntı çıkarmaz 👍
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy M
Buyur kardeşim. 😊
Ben Samsung İnternet üzerinden Ek reklam Engelleme ve koruması olduğundan Bu iki adet siteyi tercih Ediyorum Yıllardır. Bunlardan Oncede Play Müzik İşimi Görüyordu.

Buyur İki Adet site Globalde Gayet iyiler Y2Mate'in Kurucuları Rus, ListinVid'in ki İngiliz yada Polonyalıydı. 👇

https://listenvid.net/us_d0131/

https://y2meta.app/tr23/youtube-to-mp3

Youtube üzerinden Bulduğun Müziği Paylaş Kısmından Panoya Kopyala var Bu şekilde Link'i Alıp Sitelere kopyaladigindan İndirilebilir Maksimum sınır olan 320Kb'da İndirebilirsin. 👍
Galaxy M
Evet bende bi dönem baya uğraşırdım bunlarla girmediğim link kalmadı diyebilirim 😂
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy M
Aynen. 😂
Ben hala Vaz geçemedim,
Baya da İşime yarıyor Play Müzikten sonra Tüm Müziklerini bu şekilde İndirdim. Hiçbir siteye yönlendiremiyorlar beni Hemen çıkıyorum. 😄

SnapTube'a Gerek Duymuyorum, Bi ara Kullandım beğendiğim bir uygulamadır ama,
Birde Şu zaman Kadar Yediğim İkinci Uyarı Bu yorumdan Oldu muhtemelen Site link'i diye Turkuaz Uyardı. Neyse artık Unutmuşum Bu tarz linklerin paylaşılmadığını.
Galaxy M
Kaçmaz modlar dan 😅 iyi oluyor evet telefona kurulanlar var ben onları indirmiştim mesela off mp3 birde save from falan, webden de var tabi bi ton ezberledim hepsini 😅

snapı bende kullandım bence de gerek yok hem sürekli bi uygulamaya yönlendiriyo falan bi tonda yer kaplıyo Sonra tubemate kullandım ondan daha iyiydi

Ama şimdi kullanmıyorum hiçbirini bi myt var onla idare ediyorum 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy M
Aynen o önerilerde Mantıklı. 😊
Evet evet Gözünden Kaçmıyor Modların. 😄