cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung m31 telefon "şarj azaldı"bildirimi göndermemesi

(Topic created on: 11-15-2023 08:31 PM)
137 Views
furkin
Active Level 3
Options
Galaxy M

Telefonum 1 hafta önceye kadar %5,e düştüğünde bildirim gönderiyordu ve bende ona göre şarj,a takıyordum

Ama son 1 haftadır bildirim göndermiyor %5 olduğunda da %15 olduğunda da şarjınız düşük bildirimi asla göndermiyor.
Ayarlara baktım ama onunla ilgili bir yer göremedim pil yeri var ama pil yerinde de başka şeyler var

Nasıl tekrardan açabilirim ne yapmam lazım bileniniz var mı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy M

dostum büyük ihtimalle sistem bildirimlerini kapattın ama bu durumdan emin olamam sana en güzel çözüm önerim -  Ayarlar - Uygulamalar - sağ üstte  üç nokta oluyor se.enekler tuşudur -  uygulama tercihlerini sıfırla yap  bir böyle bak. bilgilerin silinmez  bu işlemde uygulama için telefondan yaptığın ayarlar sıfırlanır  sadece oda zaten sorun olmaz.

diğeri  - ayarlar - genel yönetim  - fabrika ayarlarına dön -

Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

View solution in context

1 Comment
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy M

dostum büyük ihtimalle sistem bildirimlerini kapattın ama bu durumdan emin olamam sana en güzel çözüm önerim -  Ayarlar - Uygulamalar - sağ üstte  üç nokta oluyor se.enekler tuşudur -  uygulama tercihlerini sıfırla yap  bir böyle bak. bilgilerin silinmez  bu işlemde uygulama için telefondan yaptığın ayarlar sıfırlanır  sadece oda zaten sorun olmaz.

diğeri  - ayarlar - genel yönetim  - fabrika ayarlarına dön -

Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.