- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba 1 hafta once aldiğım s.m31s telefon ara ara net bir şekilde donma kasma ve ekranı işlevsiz hale geliyor aramalara cevap bile veremiyorsunuz sonra yavas yavas düzeliyor duzelmesi de şu sekilde menüye giriş yapmak isterseniz farklı bir uygulama acıyor sonra biraz zorlaniyorsunuz kapatırken sonra biraz daha düzelip bir kac denemeden sonra düzeliyor ,samsung yetkilisi ile görüştum beni teknik servise yönlendirdi fakat su an için bulunduğum bolgede teknik servis olmadığı için telefona baktıramadım , teknik servisle telefon gorüşmesi yaptim ve kendisine telefonun içinin açılıp acilmayacagını sordum net bir şey soylemedi ,1 haftalık telefonun içi açılacaksa ben bunu iade etmek istiyorum ,daha onceden samsun note 3 kullandım emin olun note 3 bu telefona gore daha kullanışlı daha hızlı bu şekilde hicbir sorunla da karşılaşmadım , eğer telefonumla gerçekten ilgilenmek istiyorsanız uzak masaüstü baglantı vs.yazılımı ile sorunu giderebiliyorsanız yada bir güncelleme ile sorunu cözüyorsanız cözün yoksa iade hakkımı kullanıl her forumda da cihazınızın sorunundan bahsedeceğim size video çekip bu sorunu bildireceğim ,bu arada veri sıfırlamasını vs.yaptım sorun halen devam ediyor
Telefonu almadan xiaomi note 9 la bunun arasinda kaldim ,digeri kotü çin malıdır diye tercih etmedim ama gorüyorum ki samsung ta cinli arkadaşların izinden gidiyor
Birde telefona ne kılıf ne de cam koruyucu bulamadım heryerde m31modeli için var kendi sitenizde bile YOK
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-10-2020 08:27 PM in
Galaxy MMerhaba BySelim,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-10-2020 06:40 PM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-10-2020 08:27 PM in
Galaxy MMerhaba BySelim,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD