cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung m31 şebeke sorunu

(Topic created on: 12-28-2020 11:36 AM)
1124 Views
MehmetAli0121
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhaba 3 gün önce satın aldığım m31 telefonu şebeke sorunu yaşıyorum. Daha önce aynı yerde s8 plus kullanıyordum ve hiç sorun yaşamadım. İnternet yavaş ve düşmeler oluyor. Donanım özelliği sorunu mu? Telefonu sıfırladım

Ağ ayarlarından 4.5g aktif ettim. Ağ ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırladım yine aynı. Vodafone müşteri hizmetlerini de aradım herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Telefonu iade etmeyi düşünüyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba, Bir Samsung yetkili servisine başvurunuz.

View solution in context

7 Comments
nuuurella
Active Level 6
Galaxy M
şebeke durumundan kastın ne ? ne gibi durumlar
nuuurella
Active Level 6
Galaxy M
her cihazın şebeke entegresi farklı üretilen seneye gore bir band alıyor ağlardan farklı bir hat takip dener mısın?hattın da yıpranma var mı birde yapılandırma mesajı aldın mı
MehmetAli0121
Active Level 1
Galaxy M
Hayır yıpranma yok çünkü Vodafone hattı 4 ay önce aldım. Temiz. Başka hat denemedim. Denicem.
MehmetAli0121
Active Level 1
Galaxy M
Bir diş şebeke görünüyor, sonra artıyor. İnternet **bleep** **bleep** kopuyor. Film izlerken olmuyordu bu telefona geçtikten sonra başladı.
Yapılandırma mesajı aldım, Vodafone müşteri temsilcisi de apn ayarlarını düzeltti.
Galaxy M
Aybı sorun bendede var bu aralar çok az çekiyor benimde vodafone ve ben izmir şehir merkezine yakın oturuyorum
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba, Bir Samsung yetkili servisine başvurunuz.
MehmetAli0121
Active Level 1
Galaxy M
Özellikle İnterneti paylaşıma açtığımda İnternetten düşme daha **bleep** oluyor. Bilgisayarda kullanırken telefonda kullanamıyorum İnterneti. Uçak moduna kapat aç yapmak zorunda kalıyorum