cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung m13 memnun kalmadım

(Topic created on: 02-28-2023 10:07 AM)
310 Views
esintiyapma
Active Level 1
Options
Galaxy M

Samsung a70ten m13e gectim. Bu telefonu alalı 3 ay bile olmamıştır ancak telefonun açılması çok uzun sürüyor, özellikle instagram olmak üzere coğu uygulamayı kullanırken kasıyor. Icinde cok az uygulama var telefon yeni olmasına rağmen 1 kez fabrika ayarlarini sifirladim ama hala ayni. Üstelik ekran parlakligi oldukca dusuk. Ekran kaydı gizli klasör gibi cogu onemli ozellik eksik. Bu modelden kaynaklı bir durum mu yoksa servise gönderilmesi mi gerekiyor?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ayrıca ekran parlaklığının düşük olması da normaldir. M13'te PLS LCD var. Alt segmentteki telefonlarda Samsung LCD ekran kullanıyor, oysa orta ve üst segmentte AMOLED ekran var.

View solution in context

Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy M

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret et  dostum.  cihaz  performansıda olduğundan fazla alamazsın tabi ama aşırı donma varsa  servise gösterebilirsin. 

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Galaxy M
Galaxy M13 one ui core kullandığı için özellikler kısıtlı servislik bir durum yok yeni telefonlarda kasma ve ısınma gayet normal zamanla yerine oturur işletim sistemi.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
A70 den M13 e geçtiysen attan inip eşeğe binmişsin.
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy M
Yanlış tercih yapmışsın kardeşim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Memnun kalmamanız normaldir. M13 hem yazılım açısından çok kırpılmış hem donanımı zaten zayıf. Bu telefon daha çok mesaj yazayım, çocuğa çizgi film açayım, arama yapabileyim diyen insanların telefonudur. İnsanlar genelde tuşlu telefonsan M13'e geçer, siz A70'ten geçiş yapmışsınız. Telefonun suçu yok.
esintiyapma
Active Level 1
Galaxy M
Ben m13 yeni model oldugu icin daha iyidir diye dusunerek aldim yoksa eski telefonumdan cok memnundum ama pil sorunu vardi
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ayrıca ekran parlaklığının düşük olması da normaldir. M13'te PLS LCD var. Alt segmentteki telefonlarda Samsung LCD ekran kullanıyor, oysa orta ve üst segmentte AMOLED ekran var.
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Malesef cok hatali model gecmisiniz orta sinif ust model kulaniyormusunuz en az a32 gibi model almaniz gerekiyordu ve giris telwfon oldugu icin cok fazla kisitli ozelik
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy M

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret et  dostum.  cihaz  performansıda olduğundan fazla alamazsın tabi ama aşırı donma varsa  servise gösterebilirsin. 

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

0 Likes