cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy m20

(Topic created on: 03-05-2022 08:23 PM)
1239 Views
ZAZA_REİS_SM-205F
Active Level 8
Options
Galaxy M

Merhaba arkadaşlar galaxy m20 telefon kulanıyorum yaşadığım yerde sürekli elektirik gidiyor ondan dolayısıyla bende bataryam yüzde 20 indirmeden takıyorum yüzde 60 kende takıyorum çünkü burda elektirik sorunu olduğu için mecburum peki böyle taktığım için batarya zaraar görürmü bide dün yine telfonumu şarja taktim tam dolmadan elektirik giti bugün geldi tekrar şarja taktim doldu daha yeni kulandım tak çıkar oldu böyle şekilde şarja etiğim için telfonumu ve bataryam zarar görürmü desteklerinizi bekliyorum 

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba
Evet telefonunuzu şarja tak çek yaparsanız cihazınızın bataryası bozulur batarya ömrü ciddi şekilde azalır kısalır Mesela diyelim ki telefonunuzu Siz 100'de 20 miktarın dayken şarja taktığınız %50 seviyesine geldiği zaman mesela elektrik kesildi varsayalım cihazınızı şarjdan çekin çektiğiniz zamanda cihazınızı kullanmayın elektrikler geri geldiği zaman cihazınızı geri şarja takın %50 den itibaren geride olmaya devam etsin %100 olduğu zaman şarjdan geri çekin

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy M
Sorun olmaz kardeşim. LiOn pillerde hafıza olmadığı için her seviyede şarja takılabilir. %20 - %85 aralığında kullanın..%100 e kadar şarj etmeyin. Bu konuda bir çok yazı var forumlarda okuyabilirsiniz

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Tartışmak istemiyorum lütfen Bana karışmayın siz gönderiyi açan kişiye yorumunuzu yapın ve çıkın başkasının yorumlarına karışmayın lütfen.
🙃

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Evet iyi yapmışsınız kaldığı yerden şarj olmaya devam etmesi daha sağlıklı olacaktır...

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ne demek Önemli değil rica ederim.
Size yardımcı olmaya çalışıyorum burada ben bunun için varım.

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Adanalıyım ben.

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Adem kardeşim bilgilerimi burada paylaşırsan Pek doğru olacağını düşünmüyorum uygulamanın özel mesajlaşma kısmından Ben yarın sana mesaj atarım.

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Evet Adana'nın kebabı meşhurudur kebap ve Şalgam

View solution in context

0 Likes
34 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba
Evet telefonunuzu şarja tak çek yaparsanız cihazınızın bataryası bozulur batarya ömrü ciddi şekilde azalır kısalır Mesela diyelim ki telefonunuzu Siz 100'de 20 miktarın dayken şarja taktığınız %50 seviyesine geldiği zaman mesela elektrik kesildi varsayalım cihazınızı şarjdan çekin çektiğiniz zamanda cihazınızı kullanmayın elektrikler geri geldiği zaman cihazınızı geri şarja takın %50 den itibaren geride olmaya devam etsin %100 olduğu zaman şarjdan geri çekin
0 Likes
Galaxy M
Anlamsız yönlendirmeler yapma lütfen kardeşim ya
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Tartışmak istemiyorum lütfen Bana karışmayın siz gönderiyi açan kişiye yorumunuzu yapın ve çıkın başkasının yorumlarına karışmayın lütfen.
🙃
0 Likes
Galaxy M
Tam da yani anlamsız olan ne onu anlamadım yani burası bir yardımlaşma platformu yalanmi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Boşver tartışmayı değmez bu konuları
0 Likes
Galaxy M
Seni sevdim kardeşim nerelisin
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable