cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung M51 uçak modu silik

(Topic created on: 02-01-2024 09:58 PM)
2997 Views
ironarm
Active Level 1
Options
Galaxy M
Merhabalar, telefonumu kapatıp açtığımda uçak modu simgesi silik olarak görünüyor ve sim kartı açmıyor. Wifi ve bluetooth çalışıyor ama sim kart çalışmıyor. Sim kartı başka telefonda denedim sorun yok. Tekefonumda başka simkart denedim durum değişmedi. Başına gelen var mı nasıl çözebilir

image

im 
4 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy M
Bağlantı ayarlarını sıfırlama düzelmez ise benim a51 de takılma oluyordu uçak modunda Ayarlara git ondan uçak modunu aktif et 10 dk kadar süre bekle sonra panelden kapat bu da olmazsa Hard reset at
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba GALAXYA51-F, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme ve yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ Teşekkürler. MOD

0 Likes
Frk12
Expert Level 3
Galaxy M
Kral ayarlar bağlantılara tıkla orda uçak moduna girip ordan kapat ben de oradan aç kapat yapıyorum silik problemi bende de var maalesef bir süredir
Solution
ironarm
Active Level 1
Galaxy M
Telefonu defalarca kapatıp açtım defalarca uçak modunu kapatıp açtım olmadı. Telefon sıfırlama bölümünden ağ ayarlarını sıfırlayıp telefonu yeniden başlatınca düzeldi. Çok teşekkür ederim
0 Likes