cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung M51 (UYGULAMA CALIŞTIRAMAMA SORUNU)

(Topic created on: 02-16-2021 11:26 AM)
yabancı
Active Level 1
Options
Galaxy M

YouTube nin story kısmına geldiğim uygulama kendini otomatik olarak kapatıyor. Ekte yolladığım şekilde ki gibi yazı çıkıyor. Ayarlarin uygulamalar kısmından YouTube nin önbellegi temizle dememe rağmen sürekli yapıyor. Taki uygulamayı silip tekrar yükleyene kadar. ancak beş altı sefer sonrası yine ayni hatayı veriyor. 2 aylık telefon sadece. Birde e posta kısmında gelen maillerim düzgün açılmıyor. Bi kaç kez gir çık yapıp eposta uygulamasını aç kapa yapınca gelen mesajları bildirimleri görebiliyorum. Buda beni yoruyor ve moralimi bozuyor. Güvenerek aldığımız markanın buna acil bi çözüm bulup dönüş yapmasını bekliyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba yabancı,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz YouTube uygulaması, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Mail sorununuz için durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
yabancı
Active Level 1
Galaxy M
.

Screenshot_20210215-231403_One UI Home.jpg

Galaxy M
bunu deneyin kardeşim belki olur bendede chromede hata veriyordu ben yaptım düzeldi okla göstermiş olduğum yere gidip you tubeyi odak moduna alın benim gösterdiğim oklu yere giriniz sorununuz belki düzelebilir bir bunu denemenizi tavsiye ederim kardeşim çalışma zamanı yazıyor ya oraya tıklayın sorunuz çözülebilir 😊😊😊😊😊😊
yabancı
Active Level 1
Galaxy M
okla göstermiş olduğunuz yer neresi acaba bn ok göremiyorum
Galaxy M
attım okla göstermiş olduğum yere giriniz dijital sağlıkta orda düzenle yazıyor iddaya giriniz you ytubeyi seçiniz bu kadar belki sorununuz çözülecektir bir deneyin belki düzelebilir 😊😊😊😊😊😇😇😇😇

20210216_123020.jpg

Screenshot_20210216-122934_Digital Wellbeing.jpg

yabancı
Active Level 1
Galaxy M
teşekkür ederim çok sağol ama denedim olmadı yine YouTube giriyor normal videoyu açıyor story lere girmeye çalışınca uygulama kapanıyor kendisi uygulama sürekli olarak duruyor die bildirim geliyor.
Galaxy M
you tubeyi silin tekrar geri yükleyin geri yükle 😊😊😊😊😊😇😇😇
yabancı
Active Level 1
Galaxy M
yükledim ilk beş altıncı girişte yine aynı hatayı verip kapanıyor
Galaxy M
kardesim silip tekrar yükledinizmi 😊😊😊😊😊😇😇
furkin
Active Level 3
Galaxy M
teknik servise ver