cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung M51 Samsung A50 Kamera karşılaştırma !

(Topic created on: 05-27-2022 09:25 AM)
Zekistars
Active Level 4
Options
Galaxy M

Çok ilginçtir daha önce samsung A50 kullandım ondan sonra da uzun araştırmalar sonucunda Samsung M51 aldım ve aldığım günden beri dikkatimi çeken kamera açıları oldu özellikle video çekiminde geniş açı A50 M51 den kat be kat daha iyi ve bugün bir karşılaştırma sayfasına baktığımda haklı olduğumu anladım...

"Samsung Galaxy A50 - Samsung Galaxy M51 Karşılaştırması - Epey" https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/143490-588658/samsung-galaxy-a50_samsung-galaxy-m...
6 Comments
Börü33
Active Level 4
Galaxy M
Bence olaya sadece bir özellik açısından bakmayalım. Evet belki kimi kamera için kimisi Ram için kimside işletim sistemine bakıyor . Ama bana kalırsa genel özelliklere ve cihazın iç donanıma da bakmak gerekli diye düşünüyorum
Zekistars
Active Level 4
Galaxy M
İyi haklısında birde şöyle düşün mükemmel bir Ferrari'ye sahipsin fakat çamurlu ve tümsekli yolda Toros seni solluyor nerde kaldı iç donanım...
Baksana ondan sonra çıkan onlarca cihaz M51 den önce Android 12 güncellemesini aldı...
Ne hikmetse.
Börü33
Active Level 4
Galaxy M
Zaten iyice soğuttular . Farklı markaların bu cihaz seviyesinde hem daha ucuz hemde android 12 yazılımı mevcut insanın zoruna o gidiyor . O kadar para ver ama farklı firma telefon senden hem ucuz hemde aynı seviyede hem de üst yazılımda olsun . Reva mı bu
Gezgin23
Active Level 8
Galaxy M
Lens farklılığı var A50 daha parlak ve canlı çeker
Zekistars
Active Level 4
Galaxy M
A50 de Video açı genişliği M51 den daha geniş
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Galaxy A50 cihazı kısıtlı olmasına rağmen iyi kamera yazılım güncellemesi bizzat her kamera güncellemesinde hep test ettim hepte iyileştirilmişti

Tek sadece android sürüm güncellemesinde gece modu bozuluyorum sonraki güncellemede çözülüyordu