Asperia
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-02-2024 09:03 PM in
Galaxy M
Telefonumda 6000MAH batarya var.
Normalde yoğun kullanımda bile 1.5 günü çıkarması gerekirken 1 saatte %15 civarlarında şarj gidiyor.
Telefon 1 günü çıkarmıyor.
Oyun çok az oynarım. Oynadığım oyun da ağır değil günde en fazla 1-1.5 saat oyun oynarım o da her gün değil.
Genelde sosyal medyada gezerim.
Arada edit yaparım render alırım.(bu durumda hızlı azalması normal fakat render almadığım zamanlarda da hızlı bitiyor)
Önerilerinizi bekliyorum.
Normalde yoğun kullanımda bile 1.5 günü çıkarması gerekirken 1 saatte %15 civarlarında şarj gidiyor.
Telefon 1 günü çıkarmıyor.
Oyun çok az oynarım. Oynadığım oyun da ağır değil günde en fazla 1-1.5 saat oyun oynarım o da her gün değil.
Genelde sosyal medyada gezerim.
Arada edit yaparım render alırım.(bu durumda hızlı azalması normal fakat render almadığım zamanlarda da hızlı bitiyor)
Önerilerinizi bekliyorum.
Not:Telefon 4.senesine girecek.
- Tags:
- m21
2 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2024 09:17 PM (Last edited 05-02-2024 09:18 PM ) in
Galaxy M
Cihaz artık 4 yıllık olmuş, bataryası zayıflıyor maalesef. İstersen yetkili serviste ücret dahilinde batarya değişimi yapabilirsin. Başla bir çözüm yok maalesef
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2024 09:29 PM in
Galaxy M
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.
bunları dene,faydası olur.
Bunların faydası olur.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
bunları dene,faydası olur.
Bunların faydası olur.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.