cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy M52 Şarj Sorunu

(Topic created on: 10-27-2022 11:55 AM)
mertwix
Active Level 1
Options
Galaxy M

Telefonun şarjı son zamanlarda fazlasıyla hızlı gidiyor. Bu sabah uyandığımda şarj sınırlandırması 85 olduğu için her zamanki gibi 85'de bulmayı umuyordum fakat yüzde 84 şarj ile şarj koruması yüzde 85'de şarjı sınırlandırır yazısı vardı garip bir şekilde. Gelen güncellemeler iyi olmak yerine daha da kötü bir hâle getiriyor. Telefonda oyun vs. oynamıyorum normal günlük kullanım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba mertwix,

Konu hakkında, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Galaxy M
bende de m52 yg var aama sorunu anlamadım ne kadar ekran süresi alıyorsun şarj bitir sonra hiç açmadan telefonu kapansın şarjdan da hiç çekmeden pil korur modundan çıkart bunları yapmadan ilk %85 sınırlatma telefonu %1 e kadar aktif kullan bana at ekran süresini ekran görüntüsü ile 120 hertz kullan
mertwix
Active Level 1
Galaxy M
Telefonun şarjı son zamanlarda hızlı gidiyor. Tam olarak ne kadar ekran süresi alıyorum emin değilim. Bu sabah şarja taktığımda telefon yüzde 85 değil de 84'de kendini sınırlandırmış altta da yüzde 85'de sınırlandırır yazısı vardı normal olarak ama 84'de kalmış ve ilk defa görüyorum bu problemi.
mertwix
Active Level 1
Galaxy M
Dediklerinizi sırayla düzgün söyler misiniz.
0 Likes
Galaxy M
ilk olarak ayarlara gir pile bas tekrar pile bas diğer pil ayarları pili koruru gri olsın mavi olmasın yani aktif olmasın
0 Likes
Galaxy M
daha sonra telefonun şarjını bitir sonra telefonu hiç kullanmadna ve açmadan %100 olana kadar şarj et şarjdan çıkarma bitince telefonu %1 şarja kadar kullqn sonra hızlıca members gir sonra ayarlara gir telefonunun kendi ayarlarına pile bas ve tekrar pile bas ayrıntıları göre bas ekran görüntüsü at buraya mesaj yazarken + tuşuna basarak
0 Likes
Galaxy M
alttaki adımları takip et bu yorum altında
0 Likes
mertwix
Active Level 1
Galaxy M
Deneyeceğim. Şu anda yüzde 81 şarjı var hızlıydı bitirmeye çalışayım mı?
0 Likes
Galaxy M
garanti dahilindeyse bugün gitsen daha iyi 2 gün sürüyor işlem servisler cumartesi de açık
0 Likes
Galaxy M
ayarlar pil
0 Likes