cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy M51 Şebeke Sorunu: ÇÖZÜLDÜ

(Topic created on: 08-01-2022 01:43 PM)
Uğur Umay
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

1.5 senedir çok severek kullandığım Samsung Galaxy M51 telefonum geçtiğimiz günlerde şebeke görmemeye başladı. Sim kart yerini değiştirdim ama fayda etmedi. Cihazı formatladım ama yine fayda etmedi. Moralim çok bozuldu çünkü telefonumun bozulması işlerimin çok kötü aksaması anlamına geliyordu. Antalya'daki Samsung Akıllı Servis'e gittim. Garantim devam ediyordu. O kadar hızlı ve profesyonelce ilgilendiler ki... Tüm kayıtlara ve bilgilere hemen ulaştılar. Ben tamirin 15-20 gün süreceğini düşündüm ama cihazı servise aldıktan tam 1 saat 10 dakika sonra telefonumun tamiri bitmişti. Çok şaşırdım çünkü telefonlarımı iyi kullanırım ve çok servise götürmem. Bu kadar hızlı ve profesyonelce sürecin tamamlanmasından çok memnun kaldım. Cihazda şu işlemler yapıldı:  Şarj Modülü Değişti, Flex Kablosu Değişti, Anten Kablosu Değişti ve Ana Kart Yenilendi. Ayrıca yazılım da tekrar yüklendi. Şu anda cihazımı yeniden kurdum ve roket hızında kullanmaya devam ediyorum. Samsung Akıllı Servisleri bu işi üst noktaya taşımış belli ki. Bu markayı kötüleyenlere kulak asmayın derim. Serviste her zaman çözüm bulunursunuz.

2 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 4
Galaxy M
Keşke her yetkili servis böyle olsa 😔
Galaxy M
Her yetkili servis böyle değil maalesef