cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy M12 ekstra karartma

(Topic created on: 12-27-2024 09:17 PM)
158 Views
BL4cKDr3aM-Zeynep
Active Level 3
Options
Galaxy M

Ekran parlaklığı en kısıkta olmasına rağmen bana hâlâ çok parlak geliyor. Normalde telefonlarda ekstra karartma yapılabiliyor fakat ben bu telefonda bulamadım. Var mı yok mu bilen var mı. Varsa nasıl yapılıyor. Şimdiden cevabınız için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ekstra karartma özelliğini her telefon modeli desteklemiyor bildirim panelini kontrol et orada özellik yoksa sağ yukarıdan bildirim panelini indirdikten sonra 3 noktaya tıkla seçeneklerden Quick panel düzenini seçip tıklayın orada kontrol edin bakayım eklenmemiş özellikler arasında ekstra karartma diye bir şey bulabilecek misiniz Orada da yoksa Demek ki Telefon desteklemiyor demek

View solution in context

10 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ekstra karartma özelliğini her telefon modeli desteklemiyor bildirim panelini kontrol et orada özellik yoksa sağ yukarıdan bildirim panelini indirdikten sonra 3 noktaya tıkla seçeneklerden Quick panel düzenini seçip tıklayın orada kontrol edin bakayım eklenmemiş özellikler arasında ekstra karartma diye bir şey bulabilecek misiniz Orada da yoksa Demek ki Telefon desteklemiyor demek
Galaxy M
Bu geliyor 1735326666352.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bak bakalım1735326762764.jpg1735326762796.jpg1735326762823.jpg
Galaxy M
Yok sanırım 1735326927224.jpg1735326927259.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
İşte o bölümlerde ekstra karartma diye özellik bulamadıysanız Muhtemelen Telefon desteklemiyor Çünkü desteklemiş olsa orada gözükür
Galaxy M
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Rica ederim
Galaxy M
Sizin cihazınızda daha fazla tuş seçenekleri var hangi model telefon kullanıyorsunuz
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
S20fe samsung