cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG GALAXY M20

(Topic created on: 12-24-2022 09:22 PM)
BOZKURT_REİS_SM-205F
Active Level 8
Options
Galaxy M

Marhaba arakadaşlar m20 telefon halen kullanırmı bugune kadar kulandiğim en iyi cihazim oldu bu 2 telfonum bundan çok memnun kaldım fakat bu caihaz 11 guncelemesi almadiği icin bir çok özellikten mahrum bırakıldı ekarana çift dokunarak uyandırma özeliği olamdiği icin bu yönünu sevmedim pil konusu gayet iyi beni idare eder akıcı değil ama orta segment bir cihaz olduğu için orta seviyelrde yani pek hizli bir cihaz değil ama gayet dayanıkli cihaz bügüne kadar kuladiğim ikinci telefonum eski telefonumdan daha iyi ve bu okadar kulanmama rağmen hiç donmuyor bazen kasma oluyor bufa normal bir karşilaşma sizin fikriniz nedir bu cihaz halen kullanılırmi

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Şarjı uzun gidiyorsa kullanılır. Bi kaç seneden sonra herkes telefonlarda bataryadan sikayetçi. O konuda iyiyse yıllarca kullan genel olarak her telefon ihtiyacları hemen hemen karşılar vaziyette.

View solution in context

0 Likes
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Umarım uzun yıllar kullanırsın hocam :)

View solution in context

0 Likes
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
S20Fe kullanıyorum ben bataryayı garanti bitmesine yakın değiştireceğim

View solution in context

Solution
Galaxy M
Eğer sizin için sorun yoksa kalabilirsiniz, 2 yıllık kullanımımdan sonra M20'den M52'ye geçtim. Geçerken bile hiç sıkıntısı yoktu. M serisinden batarya vs. olarak gayet memnunum. Kısaca güncelleme takıntınız yoksa kullanılır.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy M
Bence memnunsan sıkıntı yoksa kullanmaya devam et.
0 Likes
Galaxy M
Anladim knk bilgin için teşekür ederim
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Şarjı uzun gidiyorsa kullanılır. Bi kaç seneden sonra herkes telefonlarda bataryadan sikayetçi. O konuda iyiyse yıllarca kullan genel olarak her telefon ihtiyacları hemen hemen karşılar vaziyette.
0 Likes
Galaxy M
Şimdi şoyle bayarya zaten en fazla 5 yil gider ben gorururum fakat telfon bulmuyorum okadar godermi bir bilgim yok şuana kadar hiç sikinti yok telfonumu hiç darbe alamsina neden ocak şeylerde yapamdim tek bir kere elimden düştü oda hafif bir kilcal çizik olfu baska hiç birsey olmadi cihazima ömem veriyorum telefonu herkes gibi cebimde tasmiyorum bir kilif yapmişim kumaştan kemereime takiyirum telfonu icine atiyirum hiç sikinti oyuzden telefina zaarar gelmiyor
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Umarım uzun yıllar kullanırsın hocam :)
0 Likes
Galaxy M
inşllah kardeşim senin telefonun hangi model
0 Likes
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
S20Fe kullanıyorum ben bataryayı garanti bitmesine yakın değiştireceğim
Galaxy M
Him anldim iyi yapyirsun
0 Likes
Solution
Galaxy M
Eğer sizin için sorun yoksa kalabilirsiniz, 2 yıllık kullanımımdan sonra M20'den M52'ye geçtim. Geçerken bile hiç sıkıntısı yoktu. M serisinden batarya vs. olarak gayet memnunum. Kısaca güncelleme takıntınız yoksa kullanılır.
0 Likes