cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG GALAXY M20

(Topic created on: 02-22-2023 10:26 AM)
BOZKURT_REİS_SM-205F
Active Level 8
Options
Galaxy M

Merhaba arakdaşlar dün gece telfonumu %60 lardan falan şarj etim %100 olunca çıkardım ve bugün kulanıyorum fakat şarjim 1 gün çıkmıyor normal kullanımda bil birgün zor gideceğinin düşünüyorum bazen %100 deb 3 4 daka geçmeden düşüyor bazen 10 15 daka da düşüyir bunun sorunu nedir ben hep telefonum yüzde 40 üzerinden şarj ediyirum ondan dolayimi aceba aşkağaa şarj kaç sat gidecek diye süre vermiş onun değerini bide dün kaç sat telefonu kalındım değerlerini atacam bakın 

image

image

3 Comments
Burakcan
Active Level 2
Galaxy M
Telefonu sıfırla düzelmez ise servise göster derim Samsung telefonların tek sevmediğim özelliği pil konusu.
Galaxy M
Valla şifirladim ben düzelmedi samsung iki kez kutladım aratik biktim hem şarj hep arayüzünü sevmiyorum birdaha ki telefonum 22000 milanaper bayaraysiyla doogee V Max bunu alacam çok dayankli zırhlı tank gibi telefon
Galaxy M
Ben daha önce sıfırladım yine aynı zaten telefonda sıkıntı yok sadce bama göre sarji iyi görmüyor ben daha önce samsung müşteri hizmetleri iyle görüştüm uzktan erişim aracılığıyla bağlandılar sorun yok dediler yarin yine Araycam bir kontrol sağlasınlar şarj konusuna gelince abim ben yüzde 20 nadiren buluyorum şarja takmayı genlde 40 üzerinde bizim burda elektirik sikntisi var o yuzden yardı bile dolu olsa şarj etmek zorundayım