Original topic:

SAMSUNG GALAXY M20

(Topic created on: 01-23-2023 08:33 PM)
237 Views
ZAZA_REİS_SM-A36-5G
Active Level 9
Options
Galaxy M

M20 telfonum bataryasi tam 429 kere 100 % şarj edilmiş sizce batarya ömrü bitmiş mi bugün samsung uzkatan erişim le cizhazimi köntrol edildi bir sorunbbulanmadı dediler performans normla miş pil durmu memerstan da bakrigida böyle 

image

Sizce bataraya durmu iyi mi kotü mü burda normal ve iyi yaziyir normalde ilk telefon aldığimzda iki girfik yazıyor biri normal biri iyi yeni alinan cihazlarda iki girafikte de iyi mi yazmasi gerekir
27 Comments
Galaxy M
Tabi onlar hatasini biliyor kapatıyor tabi ne diyeyim allah onların belasini versin bir daha samsung alama tavsiyem xiami geç bende bir dahkine xiaomi alacam daha iyi
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Orası biraz yanlış söylüyor pek güvenilir değil. Pil döngüsü dolan telefonuma hala iyi diyordu ora. Değişim vakti gelmiş bence döngü 429'sa ben 390'da değiştirdim.
0 Likes
Galaxy M
Him anldim aama o onunla alakasi degil ister 1000 dönguyr gel siknti degil onemlinolan doğru kulanm dogru sarj bunları yaprsan sikinti olmaz
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Onları yapsan da sıkıntı olur. Döngü dediğimiz şey pilin ömrü. 400'den sonra hiçbir pil ilk günkü kadar uzun ömürlü olmaz. Bir değiştir pili sürede artış göreceksin.
0 Likes
Galaxy M
Tabi onu biliyorum eskisi kadar iyi giyiniyor onda haklisn
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Hayır, sanırım 500 şarj döngüsü var ve 500 kere şarj ettikten sonra telefonun ömrünü %20'sini kaybeder.
0 Likes
Galaxy M
Bilmiyorum ama samsung bana dedi döngü diye birşey söz konusubdegik siz nekadar iyi kulanrasniz okadar iyi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ha, tamam.
0 Likes