Original topic:

SAMSUNG GALAXY M20

(Topic created on: 01-23-2023 08:30 PM)
290 Views
ZAZA_REİS_SM-A36-5G
Active Level 9
Options
Galaxy M

M20 telfonum bataryasi tam 429 kere 100 % şarj edilmiş sizce batarya ömrü bitmiş mi bugün samsung uzkatan erişim le cizhazimi köntrol edildi bir sorunbbulanmadı dediler performans normla miş pil durmu memerstan da bakrigida böyle 

image

Sizce bataraya durmu iyi mi kotü mü burda normal ve iyi yaziyir normalde ilk telefon aldığimzda iki girfik yazıyor biri normal biri iyi yeni alinan cihazlarda iki girafikte de iyi mi yazmasi gerekir
Galaxy M
Him yani xiamiler de peki iyi değil test etmeden alama doyorsun
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Aynen öyle.Ben haftasonları dolaşıp standlardaki bütün markaların orta ve üst segment cihazlarını Kamera ve hız testi yapıyorum.Hoşuma giderse öneriyorum.Sende gidip birbirleriyle cihazı kullanarak test ederek almalısın.
0 Likes
Galaxy M
Tabi ki sağolun teşekkürler
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Xiaomi'den uzak dur bence hayatının hatası olur. M20'nin kullanışsız olma sebebi eski ve düşük bir model olması daha üst bir modeli hem sizi Xiaomi kadar sıkıntıya sokmaz hem de daha verimli olur.
0 Likes
Galaxy M
Dogru da xiami ara yuzü guzel yoksa sikinti yok samsung telefonlar da pahli
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Xiaomi arayüzü görünüş olarak belki güzel olabilir (Ki ben pek sevmiyorum şahsen hiç özgün değil iPhone çakması adeta) ama her güzel bir perde arkası olduğu gibi o arayüz eşek gibi kasıyor. Xiaomi kullanan ne kadar adam varsa hep aosp atıyor MIUI'dan kurtulmak için.
0 Likes
Galaxy M
Ben 3 telefonum samsung kesin olmyicak ama benim bikdiğim saglam maraklar var iphone asus doogee ulefon CAT bunlar sağlam
0 Likes
Enes96
Active Level 7
Galaxy M
Servisle günlerdir bu pil yüzünden tartışıyorum telefon bitiyor diyor normal değil diyorum test ettik telefon normal çalışıyor diyor test etme şeklide telefonu fabrika ayarlarına bekletip İnternete bağlı değil 2 gün öyle görmüşler diye testi geçti diyorlar normal çalışıyor diyor telefon tamir etmeyi reddedildi
Galaxy M
Halla demek öyle diyorlar yapamyorlar diyirlar yeniden alsin hepsi dolandirici olmuş bizim ülke çok nankirleşti
Enes96
Active Level 7
Galaxy M
Birde suratıma kapattı telefonu çözüm merkezi
0 Likes