cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

PİL SÜRESİ

(Topic created on: 04-05-2025 11:16 AM)
233 Views
ahmettughanM52
Active Level 7
Options
Galaxy M

image

Telefonu değiştirme vakti gelmiş gibi.
7 Comments
Galaxy M
Telefondan memnunsan performansından sadece batarya değişimi yapabilirsin eğer yeni telefon istiyorum dersen bütçende çok iyi diyorsan S serisinden S25 plus önerebilirim bütçe kısıtlı ise S24 FE yeni A serisinede bakabilirsin 😊
Galaxy M
2,3 aya S25 Ultra'ya geçeceğim kısmetse. Telefonun performansından hiç bir şikayetim yok fakat Android 13'te kaldı artık. Yapay zeka özellikleri gibi yeni nesil hiçbir özelliği almayacak maalesef.
Galaxy M
Galaxy S25 ultra çok iyi bir seçim 8 yıl büyük güncelleme alacak snapdragon 8 elite işlemcisi sayesinde 8 yıl büyük güncelleme alacak normalde 7 yıldı snapdragon 8 elite sayesinde 8 yıla çıktı güncelleme 😍
Galaxy M
Evet o yönü çok iyi olacak. Üniversitemi bitiripte çalışmaya başlayana kadar götürse yeter bana. O kadar 8 sene kullanmam gibi zaten.
Galaxy M
Olan bize oldu ama A serisi kullanıyoruz 6 yıl büyük güncelleme alacaz biz S serisi 8 yıl büyük güncelleme alacak adalet bunun neresinde 😔
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy M
Bemde A52 var sizin bataryanız 5000mah benim 4500mah onun haricinde geri kalan her şey nereseyse aynı. Benim ort. 5-6 saatlik pil ömrü sunuyor custom rom olmasına rağmen. Eğerki cihazımızdan memnunsanız pil değiştirmek yetecektir
osmandurden
Active Level 5
Galaxy M
Cihazdan aldığınız ekran açık süresi ne kadar aralıksız bakarsanız o kadar artar sürekli telefonu kapa aç yaparak 10ar 15er dk lik periyotlarla telefona bakarsanız pilinizin böyle gitmesi gayet normal