- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Küçükbakkalköy Ouno servis şirketine 6/4/2023 te mf30 telefonumu yeni aracımda usb ile Android autoya bağlanamama sıkıntısı ile bıraktım ertesi gün teslim ettiler286 TL tahsil ettiler araçta denememde Android auto çalışmadığı gibi telefon araçtan şarj da almamaya başladı. Resepsiyon görevlisine durumu bildirince bunun olamayacağını, test edilip teslim edildiğini kendinden çok emin olarak bildirdi. Ben nasıl test edildi şarj dahi almıyor şeklinde şikayetçi olunca evvelce rica edip baksınlar dediğim ama gelinmeyen içerden kapalı bölümden 2 teknisyen arkadaş birden çıkıp geldi aracımda resepsiyon görevlisi dahil kendileri kablonuz bozuktur dedikleri benim ve kendilerinin bir usb kabloları ile denediler ve çalışmadığını bizzat gördüler. Ayrıca 286 TL karşılığı ne işlem yaptıklarını anlamadım. İsmi A.. olan bir teknisyen bizzat ilgilendi, yapmış oldukları işlemin telefondaki sıvıyı temizlemek olduğunu ancak sıkıntı giderilmediği için yeni servis kaydı açılıp yine bakacaklarını söyleyip yine aldılar ve yine çözüme ulaşamadım, sonraki gelişimde ise A.. bey son çare telefonu yedekleyip getirin sürüm yükleyelim dedi ve ben de aynı istediği gibi davranıp 11.4.2023 te telefonu yeni sürüm yüklemelerine getirdim. Yükledi ve yine ne Android auto ne de araçta sarj fonksiyonları tekrar çalışmadı. Üstelik yedekleme vs bütün uygulamalarımı şifreler vs tekrar yükleme zahmeti ile uğraşıp bayağı bir zaman harcadım. A.. isimli teknisyen bu sefer bana yarına kadar beni arayın ya da ben sizi arayım ona göre servis kaydını kapatayım dedi ve ayrıldık. Hatta A54 kodlu bir telefonu satın alıp sıkıntılarımı giderebileceğim önerisinde dahi bulundu. Bugün aranma mutabakatımız günü, yani 12.4.2023 hiçbir iletişim olmadan ve sıkıntım bu serviste giderilmeden servis kaydının kapatıldığı bana SMS mesajı olarak geldi. Uzun sözün kısası benim telefonum bir haftadır bunların ciddiyetine inanıp Ouno servise birkaç gidiş geliş sonrası kendi önerdikleri sürüm yükleme ve 286 TL ödemeye karşın en başta mevcut sıkıntılarımla bende duruyor. Hakkını yemeyelim A.. isimli görevli yardımcı görünümünde kişilerimi felan dosyaya yükleyip yardımcı oldu, ama bu yardımlara rağmen telefonum istediğim ve bir hafta önce başka aracımda bağlandığı Android autoya bağlanmadığı gibi araçta şarj da almıyor. Kablo da Emaar Samsun'daki yeni alınmış SIFIR Samsung kablosu. Ouno Servisin sonuç olarak işimi çözemeyen bu icraatı karşısında ne yapmalıyım ? Şirket telefonu olduğu için tüketici şirketimin haklarını korumak için Samsung'un kurumsal kimliğine karşı hukuk yoluna mi başvurayım ? Samsung bana, yani tüketicisine sahip çıkacak mı ? Samsung members tarafından Yardım ve destek bekliyorum, zira Ouno Servis sıkıntımı çözemiyor ve işi böyle amatörce kapatıyor olup kendilerinden bu yetersiz hizmet nedeniyle ayrıca şikayetçiyim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-13-2023 04:07 PM in
Galaxy MMerhaba AEYalman,
DM üzerinden iletmiş olduğumuz talebimize yanıt alamadık ancak dilerseniz ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize Mail kanalımızdan ya da 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-13-2023 04:07 PM in
Galaxy MMerhaba AEYalman,
DM üzerinden iletmiş olduğumuz talebimize yanıt alamadık ancak dilerseniz ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize Mail kanalımızdan ya da 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD