cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 6.1 ne zaman gelir

(Topic created on: 04-21-2024 03:35 PM)
646 Views
keremqv0
Active Level 3
Options
Galaxy M
Telefonum M14 5G suanda one ui 6.0 var ve cok fazla miktarda ram kullanıyor uzun süredir boyle kullanıyorum one ui 6.1 ne zaman gelir?
0 Likes
29 Comments
Galaxy M
yedek alıp,cihazı sıfırladıktan sonra kısıtlamak istersen faydası olur.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
keremqv0
Active Level 3
Galaxy M
Reis sağolda one ui 6.1 ne zaman gelir diye sordum
0 Likes
Galaxy M
ram çok fazla kullanılıyor dediğin için,ram ve işkemcideki yükü kısıtlayarak azaltabileceğini,performansı artırabileceğini göstermek için yazdım😇
keremqv0
Active Level 3
Galaxy M
Sağolasın kral eyw
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
reis mayisin baslarinda gelecek ve aynı cihaz bendede var ve sana bi şunu sorayim diyorum sende instada videolarda donma kasma oluyor mu
keremqv0
Active Level 3
Galaxy M
Oluyo reis one ui 5.1 de yoktu mesela reels videolarinda kasma 6.0 guncellemesiyle geldi keske guncellemeseydim 6.1 de duzelir inş
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
ben 5.1i hatırlamıyorum oyunlarda cızırtı sorunu oldugundan dolayi onla ugrasıyordum telefonu aldıktan 3 hafta sonra 6.0 geldi zaten ama sen emin misin 5.1 de hiç kasmıyor muydu yani
keremqv0
Active Level 3
Galaxy M
Yok hicbir kasma yoktu bostaki ram miktari 1.5 gb kadardi guncellemeden sonra 700 mb ye kadar dustu teknik servise goturdum eski surumu yuklesinler diye yuklemediler 6.1 i bekle dediler
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
inşallah 6.1 ile düzelir ama ram cidden çok kötğ 4 gb olması