Original topic:

Netflix

(Topic created on: 03-12-2021 11:14 AM)
389 Views
4lit1y1nd1
Active Level 7
Options
Galaxy M

Telefonuma netflix inmiş şekilde gelmişti sistemin içine kodlamışlar kaldıramıyorum devre dışı bıraktım. Durdurmaya zorla seçeneği var ama uyarı verdi telefon hatalara sebep olabilir diye yapsam sorun olur mu çünkü kullanmıyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Teal
Active Level 6
Galaxy M
uygulamayı devre dışı bırakmanız daha iyidir. bende devre dışı bıraktım.
devre dışı bıraktığınızmı durmaya zorlamanıza gerek yoktur.
telefonda hatalara sebeb olmaz.

iyi günler.

View solution in context

10 Comments
Solution
Teal
Active Level 6
Galaxy M
uygulamayı devre dışı bırakmanız daha iyidir. bende devre dışı bıraktım.
devre dışı bıraktığınızmı durmaya zorlamanıza gerek yoktur.
telefonda hatalara sebeb olmaz.

iyi günler.
Galaxy M
aynen sistemin kendisinde Netflix yüklü. birkaç gün öncesine kadar ben de forumda bu soeunu dile getirmiştim ve bana derin uyku moduna getirmem önerilmişti. öyle yaptım ve açıkçası memnun kaldım. Netflix uygulamasını derin uyku moduna alabilirsin.
0 Likes
4lit1y1nd1
Active Level 7
Galaxy M
nasıl yaptın o yok bende
0 Likes
Galaxy M
ayarlara girince ayarları arıyorsun ya yaz oraya derin uyku modu diye çıkıyor. aöa uygulamayı devre dışı bırakmamış olman gerekiyor. uygulama devre dışı olanları derin uyku moduna almıyor.
0 Likes
TAHA20
Active Level 6
Galaxy M
kardeşim nasıl kaldıracağını hemen söyleyeyim play store a gir netflix yaz arama kısmına orda aç ve kaldır seçeneği var kaldıra tıkla
0 Likes
Galaxy M
o seçenek sadece güncellemeleri kaldırır telefonda kaldırma seçeneği olmadığı için
0 Likes
BurhanA21S
Active Level 10
Galaxy M
Pc'ye ADB App Control kurup, telefonu pc'ye bağlayıp kaldırabilirsin. Root gerektirmiyor, garanti dışı bırakmıyor, telefonu bozma ihtimaliniz de yok
BurhanA21S
Active Level 10
Galaxy M
Tüm önyüklü uygulamaları kaldırabilirsin bu yöntemle
0 Likes
BurhanA21S
Active Level 10
Galaxy M
Format attığınızda tekrar geri geliyorlar ama, işlemi tekrarlamanız gerekir her reset sonrası
0 Likes