cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nefret kusuyorum

(Topic created on: 07-20-2024 08:52 PM)
822 Views
Solaceexe
Active Level 6
Options
Galaxy M

Bıktım artık bu samsung telefonlarının kasmasından, yazılım güncellemesini geç yada kötü gelmesinden

EN BASİTİ TELEFON UI CORE DU ŞİMDİ UI OLDU AMA UI CORE GİBİ HALEN DAHA ARTIK YETERR
SIFIRLAMAKTAN BIKTIM SÜREKLİ DONUYOR KRİZ GEÇİRİCEM ARTIK
59 Comments
dadasA34
Active Level 7
Galaxy M
Oneuı core u nasıl kurdurnuz oneuı la arasındaki farklar neler ?
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy M
Daha hafifletilmiş bir versiyonu düşük donanımlı cihazlar için bazı özellikler kırpılıyor
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
güncelleme ile değişti,kendi kurmuyor.Arada f_ark yok,sadece isim değişti.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy M
Haklısınız üstelik bu sorunu çoğu kişi yaşıyor ve düzeltilemiyor
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
1tap cleaner kurup ön bellek temizlemeyi çalıştır.Bitince cihaz bakımını çalıştır ve cihazı yeniden baslat düzelir.2-3 günde bir cihazı yeniden baslatırsan faydalı olur.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy M
Evet ama maalesef geçici
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
aslında amaç günü kurtarmak oldugu için geçici olmasında sakınca yok🤗.Amiral modeller bile yasıyor bu sorunu ya da arka plan işlemini geliştirici seceneklerden komple kapatacak,ön belleği megabayttan kilobayt değerine çekecek ve tek bir uygulama açık bırakarak tasarruf sağlayacak.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
Solaceexe
Active Level 6
Galaxy M
Neden telefonumu hızlandırmak için başka bir uygulama yükleyeyim ki işlerini düzgün yapsınlar