cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Moderatörlerin sürekli konu kapatması!

(Topic created on: 03-31-2023 09:58 AM)
250 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
Moderatörlerin sürekli konu kapatması ve kendi çözümlerini kabul ettirip prim yapmalarından bıktım!Hem işlerini iyi yapmayıp,hem de ücret almadan insanlara yardım edenlerin yorumlarını boşa çıkartmalarından dolayı kimseye yardım edemez olduk!Böyle giderse kullanıcılarla onlar ugrasmak zorunda kalacaklar çünkü iyice rahatsız edici olmaya başladı!Daha az önce kamera sorununa çözüm buldum ama konuyu kapatıp çözümü kendine eklemiş!Beş kuruş para almadan hem diğer kullanıcıların sorunlarıyla hemde moderatörlerin bu tavırlarıyla ugrasmayı kimse istemez!
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bunlar yüzünden kimseye yardımcı olasım gelmiyor!İşi bilenler kimseye yardım etmesin ve moderatörler uğraşsın buradkilerle!
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Çok can sıkıcı olmaya başladı… Birisi Watch5 için soru sordu onun hakkında uzunca cevap veriyorum ilgileniyorum baktım moderatör gelmiş aslında cevap verildiği hâlde kendi cevabını çözüm yapmış konuyu kapatmış.😑 Nedense kendimi kötü hissettim.😔 Şuna baksanıza. Yorumların nerdeyse yarısı benim. Gittim geçmiş gönderilerine bakıp saat hakkında bir uyarı da yaptım, hiç bahsedilmeyen bir konu hakkında bir şey söyledim, daha iyi anlaması için uzunca açıkladım. Çok kısa bir cevap verebilirdim de. O kadar ilgilendim yani. Ama moderatörler geldi, "yardımcı oldular", gittiler.😕Screenshot_20230331_102614_Samsung Members_1000003045_1680247593.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Aynısını bende yasadım ve aynı şekilde devam ediyorlar.Birlikte buradan kimse kimseye yardım etmese bu moderatörler bu kadar rahat davranamaz ve bol bol samsung'a şikayet edelim.
circassiann
Expert Level 5
Galaxy M
Dün banada yaptılar...🤬🤬ayıp gercekten.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Herhün birilerinin canını sıkıyorlar.Ücret almıyoruz ama engelleniyoruz.
Galaxy M
Benim haksız yere 13.750 hesapımı banladılar bir de bana hakaret etti bir yorumcu ama modlar beni banladı halada hesapım açılmadı
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
O da kötü ve burada bende yaşadım benzer durumu,1 ay kullanamadım.Hem siz küfür etmemişsiniz diyorlar hemde küfür eden kişinin ekran fotosunu paylaştıgınız için sistem otomatik kapatıyormuş.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Kişinin sorununu çözmüş olsa sorun değil ama hiçbir yardımda bulunmayıp yoruma kapatıp kendi çözüm kabul et yapıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bana buradan küfür etmiş bu şahıs ama o kişinin profiline bakıyorum da istediği yardımlar için ben yardım etmişim ama moderatörler yine konu kapatıp kendi çözümlerini kabul ettirmişler🫠!(küfürü ban yememek için paylaşmadım!)1680255376500_1680255376481_0.jpg