cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Members cihazı donduruyor!

(Topic created on: 09-13-2022 09:54 AM)
204 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

İlk defa bugün cihazı kilidini açtıgımda cihaz dondu ve kendiliğinden yeniden başlatıldı ve members'a girdiğimde "cihazınız hatalı yeniden baslatıldı,tanımlama verisi gönderin"uyarısı geldi!Benim cihazımda markanın vermiş olduğu bütün tanımlama veya kişiselleştirme veri gönderileri kapalı.Özetle membrs üzerinden cihaza erişerek izniniz olmadan veri alıyor olabilirler!

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M

Uygulama cihazımın donmasına sebep olduğu için ve verilerinin sürekli kopyalanması dan dolayı uygulamayı diliyorum,hepinize hayatta basarılar diliyorum...

narcosis
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba

Zaten telefon samsung'un her şey ellerinde :)) yani telefon kullanmaniz yetiyor bu tür şeylere takılmayın
obirkisi
Active Level 4
Galaxy M
Her firma kendisi için veri toplar bu teknolojinin kuralı fazla takma.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var