cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

MediaMrkt S24fe indirimde

(Topic created on: 05-09-2025 06:59 PM)
512 Views
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
Galaxy M

image

50 Comments
Galaxy M
ihtiyacı olan değerlendirsin😊
Galaxy M
bedava verseler öyle bir alırsın ki,hatta normal fiyata geri bile satarsın(şaytan dürttü😁)
cemal34
Active Level 10
Galaxy M
Aslında cihaz çok iyi ben kullanıyorum tabiki latife yapıyoruz güncellemeye atfen😂
Gayriİhtiyar
Active Level 2
Galaxy M
Alınır mı hiç bu güncellemenemeyen cihaz
Galaxy M
sıfır cihazmış,indirim 3 günlük
0 Likes
s24fe
Expert Level 2
Galaxy M
Tam alınacak fiyata gelmiş.Elbet güncelleme gelecek.Dayanamayan csc değişti zevkine vardı.23 bine bu kamera bu işlemci.Almayan bakırköy d**iler hastanesi müşterisidir.
s24fe
Expert Level 2
Galaxy M
Sonuçta bu güncelleme problemi Samsung Turkiye'nin sorunu.Bak Slovenya csc yağ gibi.Keyfi bekletiyor Türkiye.
s24fe
Expert Level 2
Galaxy M
Çok gereksiz kötü düşünüyorsunuz. Güncelleme çok iyi. Bir haftadır kullanıyorum, büyük bir zevkle. Arkası cam kasası, gümüş telefon nasıl kaliteli hissettirmiyor? Hiç A veya J kullanmadınız herhalde. Alt çerçeve kalın, evet ama inan umurumda değil. Kılıfsız kullanınca göze geliyor. S23 FE kullananlar ne yapsın? iPhone 13, 11, 14 kullananlar ne yapsın? 😂

İllaki düz 24 ailesi daha iyi elde tutuş hissettiriyor, tamam ama S24 FE'ye de kalitesiz dedirtemem.
Galaxy M
güncelleme gelmiyor diye böyle bir fırsatı kaçırmak saçma olur😊
s24fe
Expert Level 2
Galaxy M
Gerçekten.Herkes sanki sürekli böyle olağanüstü durum oluyor gibi yorum yapıyor.6.1'de de zevkli.Elbet güncelleme geleceği gibi,gelince de iyi ki almışım diyecekler 😊
0 Likes