cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

MEMBERS GÜNCELLEMESİ

(Topic created on: 09-25-2024 01:42 PM)
765 Views
stony_hearted
Expert Level 5
Options
Galaxy M
MEMBERS güncellemesi ile yoruma kapananlar sanırım artık belli oluyor veya yeni farkettim🤗.Bir çok gönderiye baktım,yoruma açık olanla olmayan daha gözle görünür olmuş gibi.

image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy M
Telefonu yeniden başlattım belki güncelleme gelir dedim şuan uygulama bende de güncel yeni hâli biraz daha güzel olmuş.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Daha hızlı olmuş uygulama

View solution in context

Solution
Galaxy M
0.5 çektim ben çok aşırı şarj yemiyor ama hisiyatı güzel 😊

View solution in context

8 Comments
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy M
Telefonu yeniden başlattım belki güncelleme gelir dedim şuan uygulama bende de güncel yeni hâli biraz daha güzel olmuş.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
evet,ekran yenilemeyi yükseltmişim gibi hissettim,tıklamalar belli oluyor😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Daha hızlı olmuş uygulama
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
aslında hızında değişiklik yok gibi,sadece o hissi efektlerle vermiş 😮.Uygulama açılış hızı,sayfa geçişleri bende çok değişmedi sadece tıklamalarda efekt,animasyon,gölhgelendirerek gösterme vb.oldugu için o hissi veriyor olabilir,en azından ben böyle düşünüyorum 😊.Mesela ekran yenilemeni yükseltip,animasyonlar 0.5 veya 1x olarak seç aynı hissi veriyor,hızlanmış gibi oluyor ama şarj için dezavantaja dönüşüyor çünkü animasyon ve efekt gösterimi de enerji harcaması demek.Çok fazla şarj yer mi bilemem🤗,sadece daha güzel hissettiriyor🥰.
Solution
Galaxy M
0.5 çektim ben çok aşırı şarj yemiyor ama hisiyatı güzel 😊
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
evet,bende yaptım😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy M
Bu güncelleme ile şunu farkettim eski olan 5 tane gönderim yorumlara kapanmamış hâlâ yorum yapılıyor 😅
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy M
aynen öyle😊