- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-11-2022 10:08 PM (Last edited 09-11-2022 10:11 PM ) in
Galaxy MBiraz önce yaklaşık 4-5 ay önce aldığım Samsung Galaxy M52 cihazımı kutusundan çıkan orjinal şarj aletine taktım ve "yavaş şarj" uyarısı aldım. Sonra şarj esnasında telefonumun %6 olan şarjı %4'e düştü. Bu esnada oyun oynamıyordum, internette geziniyordum. Sonrasında ayarlardan hızlı şarj modunu açtım ve o şekilde kullanmaya devam ettim, şarj yavaş yavaş artsada hala eski hızında değil. Evde başka Samsung şarj aleti olmadığı için orjinal Huawei şarj aleti ile denedim, eski hızında olmasa bile daha hızlı şarj oluyor.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2022 10:10 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2022 10:15 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2022 10:14 PM in
Galaxy MŞarj cihazınızda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü şarj cihazında sorun olsaydı telefon hiçbir şekilde şarj olmazdı sorunun kaynağının telefonda olduğunu düşünüyorum telefonunuzu şarj olurken kullanmayın şarj olurken kullanırsanız cihaza zarar verebilir bunu bir deneyin Eğer şarj olurken kullanmadığınız halde sorun yine devam ederse verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum telefonunuzu sıfırlama işlemini yapmanıza rağmen de sorun yine devam ederse garanti belgesi ile birlikte telefonunuzu Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi öneriyorum Samsung servisi hakkında bilgi öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz 4447711 Bu arada Samsung markalı telefonunuzu veya tabletinizi orijinal şarj cihazı ile şarj edin diğer markaların şarj cihazı ürününü kullanarak şarj etmeyin yoksa telefonunuza zarar verebilir orijinal olmadığı için diğer markaların ürünü
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2022 10:17 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2022 10:19 PM in