Original topic:

M52 pil durumu

(Topic created on: 01-20-2024 02:49 PM)
868 Views
nazlı24
Active Level 3
Options
Galaxy M
Pili korur özelliğim açık 85 e gelince şarj olması duruyor orjinal şarj aleti kullanıyorum telefonu çok kullanan biri değilim insta Chrome WhatsApp falan kullanırım genelde her gün bir kez şarjı bitince (yüzde 20 ye düşünce) takarım neden böyle bir şey çıktı anlamadım düzeltmenin bir yolu var mıdır pil durumunu 

image

0 Likes
16 Comments
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy M
Kaç yıllık telefon?
0 Likes
nazlı24
Active Level 3
Galaxy M
1,5 yıllık
0 Likes
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy M
Benim cihazda 2 yıllık bende iyi yazıyor yazılımsal olabilir mi diye düşünüyorum peki telefonu hiç sıfırladın ve yaptıysan hata çıkıyor mu hala o zaman tam anlamıyla ömrü azalmış anlamına geliyor değiştirmek iyi olacaktır
0 Likes
nazlı24
Active Level 3
Galaxy M
Aldığımdan beri hiç sıfırlamadım şimdi bi güvenlik güncellemesi gelmiş onu yaparım
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy M
Güncelleme sonrası bir daha kontrol et eğer hala aynı hataysa o zaman doğru bir uyarı eğer halen iyi gidiyorsa bir süre daha kullan pil değiştirmek ayrıca herhangi bir soruna sebep olmaz tabi orijinal olmasına çok dikkat et samsung servisinden değiştir garanti devam ediyordur ücretsiz değiştirirler
0 Likes
nazlı24
Active Level 3
Galaxy M
Güncellemeyi yaptım ama hala aynı uyarıyı veriyor pil şuan 85 dolu ben zaten max o kadar dolduruyorum ekran süresini takip edicem 20 ye düşene kadar bakalım kaç saat gidicek az giderse dediğin gibi bir samsung servisinden degiştiricem teşekkürler 🙏
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy M
Öd. Bence yinede değiştir (:
0 Likes
Galaxy M
En yakın samsung yetkili serviste pil değişimi yapılması gerekiyor
0 Likes
nazlı24
Active Level 3
Galaxy M
Peki bu değişim telefonda yavaşlama vs yapar mı bir de pil iyi gidiyor ben bir sıkıntı göremedim böyle kullanmaya devam etsem bir şey olur mu
0 Likes