cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M52 Güncelleme

(Topic created on: 01-12-2024 08:09 PM)
8046 Views
Ömeryks
Beginner Level 3
Options
Galaxy M
M52 ye One UI Güncellemesi gelicekmi Ne zaman gelecek 
72 Comments
Galaxy M
Boş yapma muhammed. Sen kendin çöp okulunda kalma sonra? Benim okulumda kimse kalmamiş ben mi kalacağım? Sen disiplini bile olmayan okulunda okumaya çalis amele
Galaxy M
Ayetle mi dalga geçtim? Nerde geçtim ben o dalgayı yoksa ben mi körüm? Sen başka yerlerinden uydurmussun
.Ayrıca okulum direkt imam hatip değil muhammedin cahilliginden kaynaklanan durum.
0 Likes
Galaxy M
Ban yemedim canım hesap sildim. Ban yesem hesap silinmiyor ve bunu bilmiyorsun. AYRICA ORDA BEN AYETLE DEĞIL DIYANET İŞLERİ BAKANININ SÖYLEDİĞİ ŞEYI DEDIM... AYETI İNGİLİZCE SOYLEYEN ALI ERBASA SES ÇIKARDIN MI ADAM AKILLI BILE DİYEMEDİ O AYETI
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
😂🫵🫵 hiç güleceğim yoktu vallahi özür dilerim boşluğuma geldi bi an
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Geçen demedin mi kuran dersi var falan neyse yaa ilerde 40 bin lira ile 17 bin lira maaş alan halka vaaz verirsin
0 Likes
Galaxy M
Gerizekali herif ben dalga geçecek kadar hayvan değilim. Ayrıca ben arapça alfabesi kullanan insanlara Türkçeyi kullanin diyorum. Bu kadar algısız ve kavga çıkartmak için başka şeyler diyen bi aptalsın
0 Likes
Galaxy M
abi anlama sorunun mu var? Ben tamamen imam hatip olan bi okulda okumuyorum. Yazdığım cümleleri adam akılli mi okusan?
0 Likes
Galaxy M
KURAN I KERIM LE MI DALGA GEÇİYORUM? BIR SEYLERI BASKA YERLERINDEN CIKARMA. REZIL
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Hocam vallahi bize vaaz vercek ey cemaat lütfen israf yapmayalım gibisinden sonrada cuma namazın son 5dk sında yardım duyurusu yapar😍😍
0 Likes
Galaxy M
Muhammet bana kendi cahilliğini bastıra bastıra gösteriyorsun. Puanın bile yetmeyeceği okula fazla göz koyma derim:) ayrıca ben imamlık falan okuyacak halim yok. Herkes kendi dinini yaşayan bir dönemde ugrasmam insanlarla. İstiyorsan sen yapabilirsin fakat benim hayallerim başka.
Ayrıca o okuldan benim ablam yks de 10.000 sıralama yaptı senin zekan buna yeter mi bilemem😂
0 Likes