cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M52 Bildirim Sorunu

(Topic created on: 08-26-2022 04:18 PM)
134 Views
bathsız
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Alalı 2 ay oldu. 

Whatsapp dışındaki hiçbir uygulamanın bildirimi ne uygulama üzerinde ne kilit ekranında nede quick panelde görünüyor. Bildirim sesi geldiginde hangi uygulamaya ne gelmiş diye hepsini dolanıyorum. Telefonumu komple sıfırladım yedekleme yüklemeden tekrardan 0 cihazmış gibi kurdum gene aynı. Twitteri play storeden indiriyorum ne hesap açabiliyorum ne hesabıma girebiliyorum. Destege yazdıgımdada böyle bi cevapla karşılaştım. Ne yapıcam bilmiyorum. **bleep** 7m senden çok özür diliyor ve seni çok özlüyorum..

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy M

Ayarlar > bildirimler > tüm bildirimler olarak (yada hangi uygulamaları almak istiyorsanız) uygulama seçimini yapmanız gerek bildirimlerin gelmesi için Ayrıca uygulamalar uyku modundaysa bildirim gelmeyebilir

Twitter ise 3.parti uygulama olduğundan sorun uygulama kaynaklıdır Play Store üzerinden geliştiriciye sorunla ilgili geri bildirim gönderebilirsiniz

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy M

Ayarlar > bildirimler > tüm bildirimler olarak (yada hangi uygulamaları almak istiyorsanız) uygulama seçimini yapmanız gerek bildirimlerin gelmesi için Ayrıca uygulamalar uyku modundaysa bildirim gelmeyebilir

Twitter ise 3.parti uygulama olduğundan sorun uygulama kaynaklıdır Play Store üzerinden geliştiriciye sorunla ilgili geri bildirim gönderebilirsiniz

0 Likes