- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-11-2022
05:33 PM
(Last edited
02-11-2022
05:36 PM
by
Yeşilırmak
) in
Merhaba selam. Bundan 3 gün önce m51 almıştım sırf işler çok olduğu için pil önemliydi telefon pili 2 gün önce acayip iyidi sonra güncelleme geldi çok hızlı bitmeye başladı servise götürdüm sıfırladım tekrar tekrar boş gitmesin diye yazılım yükleyip yükleyip gönderdiler fakat çöp bu samsungn sorunları ne zaman biter açıkçası note 20 de bu sorun var
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2022 05:42 PM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2022 05:58 PM in
Galaxy MCihazınızın incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekiyor cihazınızdaki bu sorunu yetkililere bildirerek cihazınıza gelecek yeni yazılım güncellemelerinde bu sorunu çözmüş olacaklardır şu işlemler ile hata raporu gönderilebilir uygulamalar ekranına Gelin
Samsung members
Uygulamasına tıklayıp girin alt tarafta yer alan yardım Alın Yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihaza uygun hata seçeneğine tıklayın uygun hata seçeneğine tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunları yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka çıkar bırakın sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung members
Uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın birkaç dakika raporun uzun tamamen gönderilebilmesi için uygulama içerisinde beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz
Yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
Tüm soru ve destek talepleriniz için sizlere gene yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim
Teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2022 08:49 PM in
Galaxy M