cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M51 kendi kendine yeniden başlatıyor

(Topic created on: 09-12-2021 04:26 PM)
467 Views
ulasbozyigit34
Active Level 3
Options
Galaxy M

M51 cihazım 2 gündür kendi kendine yeniden başlatıyor samsumg yazısında 3-5 dk kalıyor sonra açılıyor. Servise falan gönderemem yetti artık. Ya çözüm bulunur ya da atıcam çöpe bu yazıyı yazarken bile 3 defa kapandı açıldı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba ulasbozyigit34

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize durumun hemen ardından hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Galaxy M
Otomatik yeniden başlatmayı kapayınız eğer olmuyorsa telefonun sıfırlanmaya ihtiyacı vardır eğer olmazsa telefonun bataryasını değiştirin.
Galaxy M
Telefon daha sıfır ne bataryası hocam
Galaxy M
Sıfır olduğunu bilmiyordum kusuruma bakmayınız. Ama bi dediklerimi yapınız sorun düzelir belki
Galaxy M
Yazılım güncellemesi var yapmadığım. Onu eve geçince laptoptan güncelleme yapacağım
Galaxy M
Bence güncelleme yaparak telefonu daha da çöp etmeyin derim.. Benim annem de telefonuna güncelleme yaptı, güncelleme annemin telefonunun içinden geçti..
Galaxy M
M51 daha yeni cihaz. Ve şu anki yazılım sıkıntılı büyük ihtimal. Temiz yazılım yükleyeceğim
Galaxy M
Tm siz bilirsiniz.
Galaxy M
Trip atmayınız
Galaxy M
Yanlış anladınız sanırsam ben boş yere trip atmam beyefendi. 😊 Sadece söyledim tm siz bilirsiniz diye. Yeni kararı size bıraktım. Anladınız mı?